SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Hiburan Industri Hospitality News wong Sustainability News Teknologi Pariwisata USA Breaking News

Perawatan Kesehatan tanpa wates lan Koki Bobby Chinn Nggawe Awan Gourmet Sehat Anyar

Perawatan Kesehatan tanpa wates lan Koki Bobby Chinn Nggawe Awan Gourmet Sehat Anyar
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Borderless Healthcare Group, pelopor global teknologi kesehatan, media, telekomunikasi, konten, lan layanan, wis ngembangake Delicious. Health, cloud gourmet sehat interaktif pertama ing donya. Karo mitra, koki selebriti internasional Bobby Chinn, layanan anyar iki bakal nggawe platform studio TV adhedhasar awan kanggo koki ing endi wae ing jagad iki kanggo nggawe program masak dhewe.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Model co-masak anyar iki diajab bisa nggunakake model linear saiki ing kelas masak online.
  2. Para konsumen saiki luwih seneng sinau babagan cara masak panganan sing enak lan uga sehat.
  3. Konvergensi panganan, kesehatan, lan teknologi sing tuwuh saiki nyedhiyakake kesempatan sing durung nyata kanggo industri perhotelan.

"Ngidini koki kanggo nyebut resep sing sehat karo profesional kesehatan lan pirang-pirang rumah tangga minangka trobosan, ing ilmu uga ing format presentasi," ujare Dr Wei Siang Yu, ketua lan pendiri Borderless Healthcare Group. "Model co-masak anyar iki diajab bisa nggunakake model linear saiki ing kelas masak online. Kita yakin manawa konsumen saiki luwih seneng sinau babagan cara masak panganan sing enak uga sehat. ”

"Aku seneng banget dadi bagean saka Delicious. Health kanggo nggabungake kuliner gourmet karo ilmu ilmu kesehatan lan kesehatan minangka jinis" meditainment "anyar sing dipelopori dening Grup Perawatan Kesehatan Border," ujare Chef Bobby Chinn.

Miturut riset pasar, pasar panganan kesehatan lan kesehatan global sing dikombinasikake karo pawon awan lan pasar pangiriman panganan online diarepake bisa ngrasakake nilai udakara US $ 394.75 milyar ing taun 2028. Nalika konsumen melu pilihan sing luwih sehat lan masak ing omah, Borderless Healthcare Group ngakoni konvergensi pangan, kesehatan lan teknologi sing tuwuh saiki nyedhiyakake kesempatan sing durung nyata kanggo industri perhotelan.

Enak. Kesehatan ngidini koki lan bisnis layanan panganan bisa nyambung lan kolaborasi karo ahli kesehatan, kesehatan lan ilmu pangan kanthi dhukungan saka pramugis panganan multibahasa kanggo nggawe resep nutrisi presisi kanggo konsumen sing sadar kesehatan. Platform kasebut nawakake solusi e-commerce terintegrasi kanggo merek panganan kanggo mitra karo koki lan nggawe pengalaman kuliner kanthi merek ing endi konsumen bisa tuku produk unggulan ing Delicious. Health. Iki uga dirancang kanggo ngidini konsumen bisa masak bareng karo koki selebriti lan ndhukung merek panganan sing sehat kanggo nggunakake pemasaran omnichannel sing kuat. Enak. Kesehatan nduweni tujuan kanggo nggabungake konten, layanan, produk, intelijen buatan lan Internet of Things (IoT) dadi siji awan ing ngendi koki bisa nyambung langsung karo konsumen.

Ing telung wulan sabanjure, Delicious. Health bakal nyedhiyakake layanan kanggo koki supaya langsung menehi resep resep gourmet sing sehat. Koki sing melu bakal nggunakake plug and play teknologi anyar kanggo nggawe acara masak dhewe utawa acara streaming online. Konsumen bisa ndhaptar Delicious. Kesehatan kanggo melu acara online sing beda-beda. Peluncuran Delicious. Health minangka langkah pertama kepiye awan anyar iki bisa nyengkuyung aspirasi koki dadi rockstar panganan omnichannel.

Enak. Kesehatan bakal debut acara masak langsung karo koki terkenal sing dipilih kalebu seri karo koki selebriti Bobby Chinn kanggo mbantu para pendatang miwiti pilot TV dhewe. Bobby Chinn wis mantep dadi rockstar kuliner ing saindenging Asia lan Timur Tengah, wiwit dadi tuan rumah serial TV "World Café Asia" sing menang ing Discovery TLC lan dadi perlengkapan permanen ing MBC "Top Chef Middle East", salah sawijine pertunjukan kuliner populer ing Timur Tengah lan Afrika Lor.

Enak. Kesehatan banjur bakal ngluncurake platform co-masak ing endi konsumen bisa langganan acara masak bareng karo koki selebriti lan kepribadian kesehatan lan kesehatan liyane sing kondhang.

Luwih anyar babagan acara masak langsung kanggo konsumen bakal kasedhiya ing enak.kesihatan.

Babagan Klompok Kesehatan Tanpa Border

Didegake ing taun 2008, Borderless Healthcare Group (BHG) minangka pelopor global ing ekonomi kesehatan sentris-konsumen ing endi teknologi, layanan, konten, media, produk lan ilmu data digawe interoperable ing sistem eko ​​global klompok bisnis wiwit kesehatan, awet tuwa , kesehatan, nutrisi presisi, teknologi, media, bio-banking, layanan cloud, intelijen buatan, keramahan lan investasi. Umume inisiatif BHG yaiku perusahaan ing donya lan akeh sing tujuane ngganggu utawa ngowahi distribusi lan rantai pasokan kesehatan sing ana. Kanggo informasi luwih lengkap, ngunjungi kene.

Babagan Chef Bobby Chinn

Bobby Chinn langsung dikenal minangka kapribadian media, koki selebriti lan host saka franchise "World Café" sing sukses banget. Dheweke saiki dadi pemain permanen ing "Top Chef Timur Tengah" lan dadi tuan rumah "Keep It Simple" sing diluncurake ing taun 2020. Ing perjalanan menyang chef, penulis lan restauratir sing diakui sacara internasional, Bobby wis mantep dadi andalan saluran pangan global jaringan lan dheweke dikenal minangka ahli masakan Asia lan Timur Tengah. Bobby minangka pengacara sustainable, panganan adhedhasar tanduran lan seneng ngurutake sajian anyar kanggo nggambarake nafsu. Dheweke ajeg nampil dadi Chef Tamu ing acara masak favorit ing donya lan wis kolaborasi karo kepribadian kayata Keith Floyd, Martha Stewart, Anthony Bourdain, Antony Worrall Thompson lan Andrew Zimmern. Bobby uga dadi mantan Duta Pariwisata Vietnam ing Uni Eropa. Luwih lengkap babagan Bobby Chinn.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar