SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Santo Regis San Francisco Jeneng Manajer Umum Anyar

St. Regis San Francisco milih General Manager anyar
St. Regis San Francisco ngumumake janjian saka Roger Huldi dadi General Manager anyar
ditulis dening Linda S. Hohnholz

St. Regis San Francisco, alamat utama kutha kanggo akomodasi mewah, layanan apik banget lan keanggunan tanpa wates, seneng ngumumake pengangkatan Roger Huldi menyang jabatan manajer umum. Pimpinan operasi perhotelan sing sukses banget sing dikenal kanggo nggawe program lan inisiatif sing inovatif lan progresif, Huldi minangka veteran industri sing trampil kanthi pengalaman meh 30 taun makarya karo Marriott International lan Starwood Hotels and Resorts.

Print Friendly, PDF & Email
  • St. Regis San Francisco ngumumake janjian saka Roger Huldi dadi General Manager anyar.
  • Huldi minangka pimpinan operasi keramahtamahan sing prestasine misuwur amarga ngrancang program lan inisiatif inovatif lan progresif.
  • Huldi minangka veteran industri sing berpengalaman kanthi pengalaman meh 30 taun makarya karo Marriott International lan Starwood Hotels and Resorts.

Huldi melu St. Regis San Francisco sawise jabatan wolung taun dadi manajer umum W San Francisco, ing pundi dheweke nuntun properti kasebut menyang Sertifikasi LEED Platinum lan ngenalake program sing dinamis lan saiki diadaptasi sacara global. Kanggo ngakoni kepemimpinan Huldi, Asosiasi Hotel lan Penginapan Amerika milih W San Francisco dadi Hotel 2016 ing Taun iki.

"Aku diajeni melu tugas dadi manajer umum ing The St. Regis San Francisco, sing misuwur ing saindenging jagad amarga keanggunan lan layanan antisipatif sing apik," ujare Huldi. "Kanthi bangga aku gabung karo tim teladan ing The St. Regis San Francisco nalika ketemu preferensi para turis generasi anyar kanthi tetep njaga standar merek St. Regis sing apik."

St. Regis San Francisco

Koki sing wis dilatih kanthi profesional, dalane Huldi menyang industri perhotelan yaiku kanthi peran kepemimpinan kuliner ing properti mewah bintang lima, pisanan ing Swiss sing asale banjur ing Australia, ing kono dheweke entuk gelar Sarjana Administrasi Bisnis saka Universitas Bond.  

Huldi minangka tukang sepeda lan pemain ski gunung sing seneng banget, seneng lelayaran ing Teluk San Francisco, lan seneng mlaku-mlaku dawa karo garwane ing jalur tilase Bay Area. Dheweke uga dadi peternakan lebah lebah, sing cocog banget karo program peternakan lebah hotel lan komitmen umum kanggo praktik berkelanjutan.

Huldi minangka anggota dewan aktif ing Asosiasi Plancongan San Francisco, Asosiasi Hotel lan Penginapan California ing California Yayasan Perhotelan, lan Dewan Hotel San Francisco.

St. Regis San Francisco nawakake 260 kamar lan suite, kabeh mau bubar dipikirake maneh karo perusahaan desain terkenal Chapi Chapo. Desain ulang kasebut uga kalebu ruang rapat lan acara ing St Regis San Francisco 15,000 kaki persegi, nggawe area sing apik, nyaman lan inovatif sing dirancang kanggo nggampangake obrolan lan kolaborasi. St. Regis San Francisco, kaya kabeh properti St. Regis, misuwur kanthi jeneng Butler Service.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan The St. Regis San Francisco lan akeh tawaran, tulung dolan mrene.

St. Regis San Francisco

St. Regis San Francisco dibukak ing wulan November 2005, ngenalake dimensi kemewahan, layanan tanpa kompromi, lan keanggunan tanpa wates kanggo kutha San Francisco. Bangunan landmark 40 lantai, dirancang dening Skidmore, Owings & Merrill, kalebu 102 omah pribadi sing munggah 19 level ing ndhuwur Hotel St. Regis 260 kamar. Saka layanan butler legendaris, perawatan tamu "anticipatory" lan latihan staf sing sampurna nganti fasilitas mewah lan desain interior dening Chapi Chapo saka Toronto, St. Regis San Francisco menehi pengalaman tamu sing ora ana tandhingane. St. Regis San Francisco dununge ana ing 125 Street katelu. Telpon: 415.284.4000.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar