Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Hiburan music News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Sirkus ing Irlandia Lor kehabisan badut

Sirkus ing Irlandia Lor kehabisan badut
Sirkus ing Irlandia Lor kehabisan badut
ditulis dening Harry Johnson

Ora kabeh wong seneng diguyu, nanging kanggo wong sing duwe badut, ngipi elek sing paling ala yaiku ora diguyu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kekurangan badut pasca COVID-19 nyerang industri sirkus Irlandia Lor.
  • Badut sing aspiring kudu nindakake luwih akeh tinimbang mung nganggo dandanan lan kue custard kanggo ngisi sepatu sing gedhe kanggo profesine.
  • Dadi badut kudu bisa ngolok-oloki awakmu dhewe - dudu babagan nyindir wong liya.

Sirkus mengko bakal niliki Irlandia Lor maneh Curv COVID-19 anteng, nanging miturut lapuran warta Inggris, dheweke lagi kekurangan kekurangan badut, amarga bos sirkus kepengin banget golek pemain anyar.

Saiki, kabeh jagad wis ngerti UKKrisis bahan bakar sing lagi ana, nanging sawetara wong ngerti manawa uga kekurangan badut sing parah Irlandia Utarasirkus.

Akeh pemain kasebut bisa uga bali menyang negarane dhewe ing wiwitan pandemi COVID-19 taun kepungkur, utawa wiwit lunga menyang luar negeri kanggo golek gaweyan ing negara-negara sing wis dibukak maneh.

Kanthi proses visa kanggo badut non-UE sing rumit, pamilik sirkus nyoba nggayuh wong liya ing omah sing rumangsa bisa ngasilake.

Badut sing aspiring kudu nindakake luwih akeh tinimbang mung nganggo dandanan lan kue custard kanggo ngisi sepatu sing gedhe kanggo profesine. Miturut salah sawijining pamilik sirkus, yen sampeyan mlebu ring sirkus lan sampeyan duwe 700 nganti 800 wong sing ndeleng sampeyan, ora preduli apa swasana sampeyan kudu nyiyari cincin sirkus kasebut. Sampeyan kudu bisa maca pamirsa, sajrone sawetara menit, sampeyan kudu entuk sesambungan lan komunikasi lan menehi feed.

Nalika guyon nulis dhewe, bisnis badut ora dadi perkara sing ngguyu, para profesional industri ujar: "Ora kabeh wong seneng dipoyoki, nanging kanggo wong sing dadi badut, ngipi elek sing paling ala sampeyan ora bakal diguyu. "

"Sampeyan kudu bisa ngolok-olok awake dhewe, dudu babagan pokoke kanggo wong liya."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar