SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel budaya Hiburan News wong Mbangun maneh tanggung jawab Olahraga Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Alaska Airlines ngetokake Airbus A321 sing bertema San Francisco Giants

Alaska Airlines ngetokake Airbus A321 sing bertema San Francisco Giants
Alaska Airlines ngetokake Airbus A321 sing bertema San Francisco Giants
ditulis dening Harry Johnson

Alaska Airlines ngumumake asrama awal kanggo tamu sing nganggo sandhangan San Francisco Giants liwat dolanan postseason.

Print Friendly, PDF & Email
  • Alaska Airlines minangka mitra maskapai resmi tim baseball San Francisco Giants.
  • Iki minangka pesawat Alaska Airlines nomer loro sing nduweni kepemilikan kanggo Raksasa San Francisco.
  • Pesawat kanthi nomer buntut N855VA bakal mabur ing saindenging jaringan Alaska Airlines wiwit taun 2022.

Alaska Airlines, mitra maskapai resmi San Francisco Giants, saiki ngrayakake posteason ing level anyar kanthi debut pertunjukan bertema Giants sing anyar. Pas wektu kanggo playoff raksasa mbesuk, pesawat Airbus 321 saiki dikenalake karo para penggemar sing mangkat saka San Francisco (SFO) menyang Seattle (SEA).

Alaska Airlines ngungkapake rasa raksasa San Francisco anyar kanthi perayaan ing Bandar Udara Internasional San Francisco sing nampilake maskot "Gi Seal" Giants

"Sawetara prekara sing nyenengake kaya ndeleng buta gedhe sing mabur ing negara sing apik banget nalika mbukak playoff. Muga-muga manawa pesawat iki menehi para penggemar Giants cara kanggo ngrasakake bagean saka tim, saben lelungan, "jarene San Francisco ButaCEO lan Presiden Larry Baer. "Kemitraan kaya sing wis ana Airline Alaskanawakake dhukungan kritis kanggo program komunitas, pemuda, lan pendhidhikan lokal kaya Dana Beasiswa Willie Mays lan Dana Komunitas Raksasa, sing bakal ngewangi ngowahi para pemudha. "

Iki minangka livery nomer loro kanggo San Francisco Giants. Pesawat, nomer buntut N855VA, bakal mabur ing saindenging jaringan Alaska saiki nganti taun 2022. Livery kanthi tema Raksasa anyar minangka salah sawijining cara para tamu bisa ngrayakake playoff tim. Maskapai Alaska mung ngumumake manawa para penggemar sing nganggo klambi Giants bisa mlebu luwih dhisik kanggo kabeh penerbangan San Francisco sajrone playune musim kasebut.

Karyawan Alaska ngaturake pesawat kasebut kanthi cek $ 100,000 menyang Dana Beasiswa Willie Mays, kanggo ngurmati 'Say Hey Kid' 90th ulang taun Dana kasebut mbantu nggawe aspirasi perguruan tinggi kayadene para pemuda Black San Francisco lan menehi kekuwatan supaya bisa nggayuh tujuan supaya bisa sukses ing sekolah menengah, perguruan tinggi lan liya-liyane. Selebaran Terminal 2 uga dirayakake kanthi perayaan kejutan lengkap karo hiburan DJ ing situs, hadiah, hadiah lan kunjungan saka maskot raksasa "Lou Seal" sing melu festival kasebut.

"Alaska dadi mitra bangga para Raksasa wiwit 2017," ujare Natalie Bowman, direktur manajemen merek lan pemasaran Alaska Airlines. "Kita seneng banget nampilake kebanggaan Raksasa saka 35,000 kaki kanthi pesawat sing unik iki, lan muga-muga tim kasebut bisa dadi kabegjan amarga muga-muga bisa maju ing jabatan kasebut."

Pesawat bungkus sing diilhami dening Raksasa lan numpak pesawat awal kalebu sawetara cara Alaska kanggo nguatake Teluk, pusat paling gedhe nomer telu. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar