SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia Breaking News News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Seychelles Sambutan Lampu Hijau Plancongan Saiki saka Italia

Seychelles nampani pengunjung saka Italia
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Seychelles bakal enggal-enggal bisa ngajak para tamu saka Italia "Benvenuto" maneh amarga Menteri Kesehatan Italia menehi lampu ijo sing ngidini wargane lelungan menyang enem negara ing njaba Eropa.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri kesehatan Italia mbukak koridor lelungan tanpa COVID eksperimen kanggo "itineraries wisata sing dikontrol" ing njaba Eropa.
  2. Koridor iki ngilangi kebutuhan karantina minangka pancegahan COVID-19 nalika tekan utawa bali saka tujuan.
  3. Bumper 27,289 turis saka Italia ngunjungi Seychelles ing taun 2019, nalika dadi pasar sumber nomer papat tujuan kasebut.

Pulo swarga Samudra Hindia ing Seychelles minangka salah sawijining enem tujuan sing dudu warga Eropa sing bisa dituju ing Italia amarga kementerian kesehatan Italia mbukak koridor lelungan tanpa COVID eksperimen kanggo "rencana wisata sing dikontrol" ing njaba Eropa tanpa prelu karantina dadi COVID -19 pancegahan nalika teka utawa bali saka tujuan.

Ing sambutan kasebut ing sawijining pratelan digawe menyang Majelis Nasional negara kasebut kanggo ngrameke Dina Pariwisata Sedunia lan Minggu Pariwisata Dunia ing dina Rebo, 29 September, Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Seychelles, Sylvestre Radegonde ngucapake pengumuman kasebut minangka "Kabar apik, warta sing apik banget."

Logo Seychelles 2021

Ngomentari pentinge pangembangan anyar iki nalika negara kasebut siap kanggo nampani para pengunjung saka pasar sumber pariwisata utama kaping papat kanggo tujuan pulau Samudra Hindia, Sekretaris Utama Pariwisata Sherin Francis ujar manawa dheweke seneng banget karo kabar kasebut, ujar: "Kita ngarep-arep kanggo nampani tamu Italia sing seneng banget sing misuwur amarga pesona lan 'joie de vivre.'

"Wong Italia mesthi seneng karo macem-macem produk Seychelles sing ditawakake, utamane hotel ukuran medium adhedhasar Praslin. Dheweke seneng banget lan seneng njelajah pulau-pulau, plancongan, mlumpat ing pulau, mlaku-mlaku ing dalan, mangan ing njaba lan nemokake tujuane umume. Sawetara properti sing apik duwe tamu ulangan Italia sing setya dhewe sing ngarep-arep lelungan yen lampu ijo diwenehake. Seychelles uga wis dadi tujuan sing digoleki kanggo pesta pernikahan dening wong Italia. ”

Peluncur 27,289 turis saka Italia ngunjungi Seychelles ing taun 2019, nalika dadi pasar sumber nomer papat tujuan kasebut, yaiku 10% wong sing teka saka Eropa.

Wiwit tahap pungkasan pambukaan tapel watese tanggal 25 Maret taun iki, tujuan kasebut dilayani ora kurang saka 32 penerbangan internasional seminggu, ora ngetung penerbangan maskapai nasional Air Seychelles lan layanan sing bakal diwiwiti dening maskapai Eropa Condor lan Air France.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar