SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Karnaval Corp saiki ngirim 110 plus kapal pesiar menyang Jamaika

Menteri Pariwisata Edmund Bartlett (L) lan Chief Executive Officer Carnival Corporation, perusahaan pelayaran paling gedhe ing saindenging jagad, Arnold Donald nuduhake wektu sithik nalika patemon ing Miami, Florida, dina Selasa, 28 September 2021.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ngumumake manawa Carnival Corporation, jalur pelayaran paling gedhe ing donya, wis setya ngirim kapal pesiar 110 utawa luwih, kanthi macem-macem merek, menyang pulau kasebut ing antarane Oktober 2021 lan April 2022. Kesepakatan kasebut gumantung karo panguwasa Jamaika lan Karnaval sing terus ditindakake makarya kanthi tliti babagan masalah logistik lan kesehatan masyarakat.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Karnaval minangka mitra kritis kanggo pariwisata Jamaika lan pemulihan ekonomi sing luwih akeh.
  2. Koridor Ketahanan Jamaika nawakake lingkungan sing aman kanggo pengunjung, buruh pariwisata, lan populasi umum.
  3. Rapat karo Karnaval minangka bagean saka seri keterlibatan karo profesional industri wisata ing pasar sumber utama Jamaika, Amerika Serikat lan Kanada, kalebu maskapai utama lan investor.

Iki diumumake dening Arnold Donald, CEO Carnival Corporation, sajrone rapat dina Selasa, 28 September 2021, karo Menteri Bartlett, pejabat pariwisata lokal, uga eksekutif senior karnaval Corporation liyane.

"Karnaval minangka mitra kritis kanggo Pariwisata Jamaika lan pemulihan ekonomi sing luwih jembar. Kita ngerteni bali kapal kanthi ngakoni manawa Koridor Ketahanan Jamaika nawakake lingkungan sing aman kanggo para pengunjung, buruh pariwisata, lan populasi umum, "ujare Menteri Bartlett. 

Pengumuman kasebut teka sanajan permintaan perjalanan global sing saya suwe dipicu amarga nyebarake varian Delta COVID-19 lan masalah sing ana gandhengane.

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (4th L) lan Chief Executive Officer Carnival Corporation, perusahaan Cruise paling gedhe ing saindenging jagad, Arnold Donald (kaping 4 saka R) njupuk foto cepet sawise rapat ing Miami, Florida kanggo ngrembug komitmen plancongan gedhe ing Jamaika. Gabung saka L - R yaiku Direktur Pariwisata, Donovan White; Ketua JTB, John Lynch; Wakil Presiden Pusat Pelabuhan Global lan Hubungan Pamaréntah Karibia, Carnival Corporation, Marie McKenzie; Penasihat Senior lan Strategist ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright; Chief Operating Officer Carnival Corporation, Josh Weinstein lan Wakil Direktur JTB Amerika, Donnie Dawson.

Rapat karo Karnaval minangka bagean saka seri keterlibatan karo profesional industri wisata ing pasar sumber utama Jamaika, Amerika Serikat lan Kanada, kalebu maskapai utama lan investor. Iki ditindakake kanggo nyengkuyung luwih akeh wong supaya tekan tujuan kasebut ing pirang-pirang minggu lan wulan ngarep, uga kanggo nyengkuyung investasi luwih lanjut ing industri pariwisata lokal.

Bartlett gabung karo Ketua Dewan Pariwisata Jamaika (JTB), John Lynch; Direktur Pariwisata, Donovan White; Strategist Senior ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright lan Wakil Direktur Pariwisata kanggo Amerika, Donnie Dawson.

Sektor pelayaran minangka salah sawijining sing paling parah kena pandemi COVID-19, sing meksa ditutup luwih saka setaun. Nanging, sektor kasebut kanthi progresif nerusake operasi menyang sawetara tujuan, kalebu Jamaika, amarga tumindak kesehatan lan keamanan sing ketat banget, kayata penumpang lan staf sing divaksinasi kanthi lengkap.

"Kanthi tekane pengunjung sing luwih dhisik wiwit wulan Juni 2020, kita bakal ngalami tuwuhing tumuju pra-COVID-19 lan saiki pelayaran wis bali, kita ngarepake tuwuhing pinunjul ing jumlah kita. Kabeh persyaratan wis ditemtokake kanggo memenuhi protokol COVID-19 Amerika Serikat lan Jamaika saliyane para penumpang diwatesi pindhah ing Koridor Resilien, "ujare Menteri Bartlett.

"Aku kudu negesake manawa pelayaran kudu nemokake langkah-langkah ketat kanggo ngatur maneh kapal pesiar, mrentahake penumpang sing umure luwih saka 12 taun lan kru divaksinasi lengkap lan kabeh penumpang menehi bukti asil negatif saka tes COVID-19 sing ditindakake 72 jam lelayaran. Ing kasus penumpang sing durung divaksinasi, kayata bocah, tes PCR diwajibake, lan kabeh penumpang uga disaring lan dites (antigen) nalika miwiti, "negesake Menteri Bartlett.   

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar