Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality rapat News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pandhuan Wisata Praslin Nuduhake Masalah Anyar karo Menteri Pariwisata

Pemandu wisata Praslin ketemu karo Menteri Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Nyingkirake watesan perjalanan dening pamrentah asing, ora ana kesempatan pemasaran, nyuda praktik apus-apus lan ora etis, lan kebutuhan kanggo ngetrapake standar industri minimal dadi diskusi utama sing dianakake Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde, karo pandhuan wisata saka Praslin ing rapat cekak sing dianakake ing Vallée de Mai, dina Jumuah, 24 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri kasebut ujar manawa dheweke ngupayakake Seychelles supaya bisa diakses para pengunjung, utamane saka Eropa sisih kulon.
  2. Pamrentah ngupayakake manawa Seychelles tundhuk karo syarat kesehatan lan prosedur nglaporake lan bakal dicopot saka dhaptar sing dudu lelungan.
  3. Sing diarepake yaiku supaya jumlah pengunjung bakal mundhak kanthi nerusake penerbangan saka mitra maskapai.

Rapat karo pandhuan wisata Praslin, dirawuhi Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, lan Direktur Jenderal Perencanaan lan Pengembangan Produk, Paul Lebon, dianakake ing ngarsane anggota Majelis Nasional kanggo Praslin, Honorable Churchill Gill lan terhormat Wavel Woodcock, Ketua Asosiasi Bisnis Praslin, Pak Christopher Gill uga wakil saka Seychelles Island Foundation (SIF), Polisi Seychelles lan Otoritas Perizinan Seychelles (SLA).

Ing sambutan kasebut, Menteri Radegonde ngatasi watesan babagan lelungan saka pasar sumber tradisional Seychelles, negesake manawa loro departemen sing dijaga kasebut aktif makarya karo pamrentah asing uga mitra industri kanggo mesthekake Seychelles dadi luwih gampang diakses para pengunjung, utamane sing saka Eropa kulon.

Logo Seychelles 2021

"Kita kerja bareng mitra asing kanggo mesthekake Seychelles tundhuk karo sarat sing dibutuhake babagan prosedur kesehatan lan nglaporake lan supaya ora dicopot saka dhaptar sing dudu lelungan. Kita uga ngarepake nomer (pengunjung) bakal mundhak kanthi diterusake penerbangan saka mitra maskapai saka tujuan tradisional kayata Condor lan Air France ing wulan Oktober, "ujare Menteri Radegonde.

Rapat kasebut kanggo ngrampungake keluhan sing diajokake dening SIF lan SLA sing wakil negesake negesake manawa kahanan ing Vallée de Mai dadi angel ditindakake lan kudu ditindakake tindakan cepet kanggo ngrampungake praktik bisnis sing dipertanyakan sawetara pandhuan tur sing mbebayani operasi ing Vallée de Mai.

Pandhuan wisata kasebut ujar manawa dheweke setuju yen sawetara konsistensi ing perdagangan, kurang dandan, etika lan kerja sama menehi industri sing ora apik kanggo pengunjung.

Menteri Radegonde nyaranake supaya kabeh agensi bisa kerja bareng kanggo mriksa kabijakan sing ditindakake para pemandu tur, ngandhani para peserta manawa Departemen bakal ngatur sesi ing layanan sing ditujokake kanggo ningkatake standar industri ing saindenging jajaran, kalebu sing fokus kanggo ngresiki lan nambah babagan layanan sing diwenehake kanggo pengunjung.

Masalah persaingan sing ora adil karo pandhuan wisata adhedhasar Mahé sing adol tur lan wisata plancongan ing Praslin dibahas karo pandhuan wisata pulau Praslin negesake manawa dheweke ora duwe kesempatan sing angel kanggo golek dhuwit saka pariwisata.  

Wakil SIF negesake manawa pengunjung kasebut ora nambah nilai utawa bathi menyang situs Warisan Dunia UNESCO amarga umume ora mlebu situs kasebut, luwih seneng motret ing pinggir dalan, nanging tetep nggunakake fasilitas taman kasebut. bebaya kanggo keamanan pangguna dalan liyane uga, SIF negesake. Masalah kasebut lan masalah liyane bakal diwenehake menyang pejabat berwenang, Menteri Radegonde negesake.

Nanggepi keprihatinan para pandhita babagan kekurangan kesempatan pemasaran sing diwenehake karo hotel lokal, PS Francis ujar manawa Departemen Pariwisata wis nggawe platform kanggo mbantu para turis ningkatake produk lan layanane. 

 "Kita ngerti lan ngerti peran penting pemasaran minangka bagean saka sukses industri; mulane, kita duwe tim ing bagean sing ngatur promosi tujuan sing sithik. Aku ngajak sampeyan kabeh ndhaptar ing platform ParrAPI sing bakal nambah visibilitas. Aku uga bakal ngajak kabeh sing padha nandur modal ing pemasaran sampeyan dhewe, utamane ing media sosial amarga saiki ana klien, "ujare Ibu Francis.

Gabung bebarengan kanggo meksa arah sing padha bakal bisa ningkatake standar industri, ujare Menteri Radegonde, nyengkuyung pandhuan tur Praslin kanggo nggawe asosiasi kanggo nambah minat lan industri kasebut. Nutup rapat kasebut, Menteri Radegonde negesake dhukungan kanggo industri pariwisata ing Praslin, negesake maneh peringatan dheweke yen Departemen Pariwisata lan mitra liyane bakal tetep mantep karo operator sing tetep nindakake praktik apus-apus lan dianggep minangka ancaman kanggo industri kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar