SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata USA Breaking News

Jantung Program Pembelajaran IMEX Amerika

Amerika IMEX
ditulis dening Linda S. Hohnholz

"Saiki wayahe mikir maneh kabeh," ujare Carina Bauer, CEO Grup IMEX. “Kita mesthi yakin manawa desain acara minangka katrampilan dhasar kanggo para profesional ing industri kita. Saiki dadi tanggung jawab kanggo kita kabeh kanggo nguatake pemulihan sektor kita, lan jagad sing luwih gedhe kanthi cara sing regeneratif lan berkelanjutan kanggo kabeh wong kanthi ngetrapake katrampilan kasebut. Kita wis nggawe program pendhidhikan sing nyinaoni babagan pemikiran anyar babagan mbesuk rapat lan ngrancang acara bebarengan karo sesi sing ditrapake kanggo kelestarian, keragaman, kemanusiaan lan teknologi sejatine.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tim IMEX wis mikir maneh jalur pendhidhikan taun iki.
  2. Program pendidikan bakal nggambarake tantangan lan prioritas industri saiki.
  3. Taun iki, ngenalake Pengembangan Profesional lan Upskilling, Kreativitas Komunikasi, Bhineka, ekuitas, kalebu lan aksesibilitas, Inovasi lan Teknologi lan Pemulihan Tujuan.

Program pembelajaran gratis ing Amerika IMEX, berlangsung tanggal 9 - 11 November ing Las Vegas, diluncurake karo Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November lan terus nganggo serangkaian lokakarya, tabel topik lan seminar sing panas sajrone telung dina acara kasebut. Kaya biasane, acara kasebut uga bakal nampilake intine MPI saben dina, rincian lengkap kene.

Tim IMEX wis mikir maneh jalur pendhidhikan taun iki, ngenalake Pengembangan Profesional lan Upskilling, Kreativitas Komunikasi, Bhineka, ekuitas, inklusi lan aksesibilitas, Inovasi lan Teknologi lan Pemulihan Tujuan kanggo nggambarake tantangan lan prioritas industri saiki.

Desain Acara kanggo Nguatake Wong & Planet

In Desain disengaja kanggo pemulihan sing tujuane, Mariela McIlwraith, Wakil Presiden Keberlanjutan lan Kemajuan Industri ing EIC, rinci babagan Prinsip Organisasi Pemulihan lan Acara Berkelanjutan bisa mbantu ngaktifake kekuwatan acara kanggo ndandani pemulihan adhedhasar wong, planet lan kemakmuran.

Kolaborasi ing desain acara lungguh ngarep lan tengah #EventCanvas: Peta sampeyan menyang rapat sing luar biasa. Roel Frissen lan Ruud Janssen, panemu #EventCanvas lan salah sawijining pendiri Event Design Collective, pengin mbantu tim ndeleng 'target gambar gedhe' lan nggawa macem-macem pemangku kepentingan ing proses desain.

Kepiye cara nggawe pengalaman migunani kanggo mindhah pamirsa? Iki minangka salah sawijining tantangan sing ditanggulangi ing EventMB's Lab Inovasi Acara™ Tim bakal nuduhake conto nyata-nyata desain acara sing digunakake kanggo ndorong keterlibatan uga praktik paling apik ing penganggaran lan entuk penghasilan saka sponsor.

Keberlanjutan kudu dilebokake wiwit wiwitan proses desain acara. Iku miturut Courtney Lohmann, Direktur Tanggung Jawab Sosial Perusahaan ing PRA. Sesi dheweke Keberlanjutan minangka kunci kanggo desain acara sampeyan ndhukung kasus sing kuat kanggo keberlanjutan integral nalika nemtokake target lan target.

Nggunakake desain acara kanggo ngirim 'revolusi regeneratif' lan sinau saka alam kanggo para pamiarsa duwe pengalaman acara sing luwih sehat, luwih bahagia lan luwih migunani. Masa depan sing kita karepake: Catalisa revolusi regeneratif. Seger saka pakaryan ing Revolusi Regeneratif IMEX lan Alam saka Space laporan, Guy Bigwood, Kepala Changemaker ing GDS-Gerakan, lan Janet Sperstad, Direktur Fakultas ing Madison College, bakal ngirim riset kanthi rinci.

Tangan Teknologi sing Mbantu

Pengalaman acara bisa ditingkatake liwat teknologi anyar lan Maritz nuduhake dhisik sinau Gangguan nalika pemulihan: Maritz nyipta pengalaman kedadeyan liwat teknologi inovatif. Aaron Dorsey, Manajemen Produk Direktur Senior lan Amy Kramer, Pemimpin Inovasi Pasar lan Produk, nuduhake sinau organisasi saka pandemi, tantangan sing diadhepi, lan gangguan anyar sing ditemokake ing fireside fires iki.

AI minangka teknologi sing bisa nyebabake keterlibatan pamirsa nerangake Michael Campanelli, CEO Cofounder Chillwall AI: "Yen sampeyan pengin dadi pemasar sing luwih apik, wenehi pengalaman pengunjung sing unggul, utawa tambahake bathi, pangerten babagan isyarat emosi iku penting. AI bisa mbantu… kanthi masif ”. Michael bakal ngirim sesi kasebut Dekoding keputusan lan kekuwatan AI sing sentris-manungsa.

Tur Dhuwur & Plancongan Gurun

Saliyane pendhidhikan ing lantai pertunjukan, para pamiarso uga bisa njelajah ajang anyar IMEX Amerika, Mandalay Bay, ing sawetara tur. Rapat wisata sentris karo MGM Resorts nawakake tampilan eksklusif menyang operasi ing sisih mburi layar resor lan pusat konvensi. Tim MGM bebarengan karo MeetGreen, EIC lan GES, uga bakal nggawa peserta metu menyang ara-ara samun Nevada kanggo ngunjungi Mega Solar Array ing MGM Resort minangka bagean saka Ngukur lan ngatur tilas karbon acara & tur surya.

Watch Direktur Pengetahuan & Acara IMEX, Dale Hudson, lan Penasihat Senior Advokasi & Hubungan Industri, Natasha Richards, ngrembug program pamicara ekstensif, trek anyar lan inisiatif acara anyar.

Tim IMEX wis ngrancang program pendhidhikan online lan fungsi telusuran. Pengunjung IMEXAmerica.com saiki bisa nggoleki miturut topik, format, tembung kunci lan dina uga nggunakake filter. Goleki Program Acara Kita.

IMEX America kaleksanan tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 8 November. Kanggo ndhaptar - kanthi gratis - klik kene. Kanggo rincian luwih lengkap babagan pilihan akomodasi lan kanggo dipesen, klik kene. Blok kamar tarif khusus isih mbukak lan kasedhiya.

imexamerica.com  

# IMEX21

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar