SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Industri Hospitality News wong Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata Singapur

Bintang Pariwisata Inovatif Tollman Kalah Pertempuran Kanker umur 91 taun

Stanley S. Tollman
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Visioner, wirausaha industri pariwisata global, lan dermawan Stanley S. Tollman, pangadeg lan ketua The Travel Corporation (TTC), klompok lelungan internasional sing sukses banget kalebu luwih saka 40 merek sing menang penghargaan kalebu Trafalgar, Insight Vacations, Contiki Holidays, Red Carnation Hotel-hotel, lan Uniworld Boutique River Cruises, lan pelopor gerakan lelungan berkelanjutan liwat TreadRight Foundation sing ora golek bathi, tilar donya sawise perang karo kanker. Dheweke umur 91.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Diramalake dadi arsitek industri perjalanan modern, Tollman nggawe puluhan yuta bisa nemokake jagad iki liwat portofolio merek lelungan.
  2. Dheweke bisa uga dielingi minangka patriark lan pramugari sing dikasihi ing bisnis abad kepungkur, duweke kulawarga lan dikelola.
  3. Dina iki TTC duwe luwih saka 10,000 karyawan, ngirim tamu sing apik ing tamu ing 70 negara ing saindenging jagad.

Putrane imigran Lithuania Yahudi sing lolos saka anti-Semitisme sing ngancam nyawa ing Czarist Rusia, Stanley Tollman lair ing desa nelayan cilik Afrika Selatan ing Paternoster ing Cape Barat, ing ngendi wong tuwane ngoperasikake hotel sederhana kanthi jamban ruangan lan ing endi Tollman enom mlaku tanpa alas kaki nalika nyedhot kehangatan lan etika kerja kulawarga sing khusus kanggo keramahan.  

Bapakne Solomon Tollman ngarani etos perawatan pelanggan sing semangat dadi 'didhukung dening layanan' lan pendekatan iki, kanthi ngupayakake keunggulan sing terus-terusan, bakal dadi ciri khas karya Stanley Tollman, pelajaran lan filsafat sing tetep ana ing taun-taun pungkasan. karir lan nuwuhake generasi Tollman sing terus ngetutake.

Anak saka Afrika Mratelakake Pandhangane kanggo Jagad

Ing taun 1954, Stanley Tollman krama karo Beatrice Lurie, miwiti crita katresnan lan kemitraan sing awet. Nuduhake semangat kanggo keramahan luar biasa, pasangan enom nggunakake dhuwit perkawinan kanggo tuku properti pertamane - Hotel Nugget ing Johannesburg.  

Tollman nyambut gawe kanthi ora kendel, didorong kanthi ngupayakake kesempurnaan lan keluwen supaya bisa ngasilake Afrika Kidul lan, yen bisa, jagad iki. Kesempatan kasebut teka ing taun 1955 kanthi investasi kaping pindho Tollman, The Hyde Park Hotel, hotel butik sing bubar lemah ing Afrika Selatan sing nggawe jeneng Tollman minangka tandha keunggulan lan nggawe misuwur hotel cilik kasebut.

Ing Hyde Park, Stanley lan Bea makarya ing kemitraan sing raket, karo Stanley sing tanggung jawab ing ngarep omah nalika Bea operasi ing mburi layar, dadi koki kepala wanita mung ing Afrika Selatan nalika semana. Konsep kasebut kanggo ruang makan hotel, restoran Colony ngowahi kemegahan lan langsung dadi sensasi hiburan. Tollman ngumbara ing jagad iki kanggo nggawa tumindak kabaret internasional sing misuwur ing kene, ningkatake paparan Afrika Selatan kanggo para seniman internasional nari lan musik. Iki minangka sing pertama sing nampani seniman lan selebriti terkenal kayata Marlene Dietrich lan Maurice Chevalier lan kru film - kalebu film bersejarah "Zulu" Stanley Baker sing dibintangi Michael Caine - menyang Afrika Selatan ing taun 1950-an lan 60-an.

Reputasi Tollman kanggo keunggulan tansaya tuwuh kanthi ngenalake Tollman Towers, hotel kabeh-lintang pertama ing Afrika Selatan, banjur ana usaha pertama ing industri lelungan kanthi tuku Trafalgar Tours ing taun 1969. Mripat Tollman sing tliti babagan operasi lan pendekatan inovatif kanggo lelungan immersive, perusahaan lelungan sing anyar dadi salah sawijining merek lelungan global sing menang kanthi penghargaan luwih saka 80 nganti saiki. Trafalgar ora mung nggedhekake duweke Tollman ngluwihi hotel, nanging menyang pasar perjalanan global, mbukak dalan kanggo nggawe The Travel Corporation kaya saiki.

Nggambarake Tollman minangka pinituwa global lan kontemporer sing dihormati, Sir Geoffrey Kent, Pendiri, Co-Ketua lan CEO perusahaan perjalanan mewah Abercrombie & Kent ujar:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Penghargaan Linda Hohnholz marang Stanley Tollman sing saiki wis tilar donya wis urip! Apa manungsa sing luar biasa. Apa dedikasi kanggo kesopanan, empati, ngrangkul kabeh manungsa nalika wong liya mbagi lan nelukake kanggo nggedhekake dhewe, lan apa kontribusi kanggo industri lelungan kanggo nggedhekake potensial, kanggo nuduhake bandha tembung kasebut, njaga kanggo masa depan. generasi, lan nambah pengalaman travel kanggo mayuta-yuta. Matur nuwun, Linda. Matur nuwun, Stanley Tollman.