Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan saka Doha menyang Madinah, Arab Saudi saiki ing Qatar Airways

Penerbangan saka Doha menyang Madinah, Arab Saudi saiki ing Qatar Airways
Penerbangan saka Doha menyang Madinah, Arab Saudi saiki ing Qatar Airways
ditulis dening Harry Johnson

Nerusake layanan bakal ngidini para penumpang sing mabur saka lan menyang Madinah bisa ngrasakake konektivitas lancar menyang luwih saka 140 tujuan jaringan global maskapai sing akeh ing Asia, Afrika, Eropa lan Amerika liwat Bandara Internasional Doha Hamad.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan Qatar Airways bakal dioperasikake dening Airbus A320 sing nawakake 12 kursi ing Kelas Pertama lan 132 Kursi ing Kelas Ekonomi.
  • Penumpang sing mabur saka Madinah bakal entuk manfaat saka jaringan internasional maskapai ing Asia, Afrika, Eropa lan Amerika.
  • Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis tekan luwih saka 140 tujuan. 

Qatar Airways seneng ngumumake manawa bakal nerusake layanan menyang Bandara Internasional Prince Mohammed Bin Abdulaziz, Madinah wiwit 1 Oktober 2021 kanthi papat penerbangan mingguan. Layanan Madinah bakal dioperasikake karo maskapai Airbus A320 sing paling canggih sing nampilake 12 kursi ing Kelas Pertama lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi.

Nerusake layanan bakal ngidini para penumpang sing mabur saka lan menyang Madinah bisa ngrasakake konektivitas lancar menyang luwih saka 140 tujuan jaringan global maskapai sing akeh ing Asia, Afrika, Eropa lan Amerika liwat Doha Bandara Internasional Hamad.

Qatar Airways pesawat QR 1174, bakal mangkat Bandara Internasional Hamad jam 01:00, tekan jam 03:15 menyang Bandara Internasional Prince Mohammed Bin Abdulaziz. Penerbangan Qatar Airways QR1175, bakal mangkat saka Bandara Internasional Prince Mohammed Bin Abdulaziz jam 04:15, lan tekan Bandara Internasional Hamad jam 06:25.

Operator nasional Negara Bagian Qatar terus mbangun jaringan, sing saiki wis tekan luwih saka 140 tujuan. Qatar Airways uga nduweni kabijakan pesenan fleksibel sing nawakake pangowahan tanpa wates ing tanggal lan tujuan, lan pengembalian dana tanpa biaya kanggo kabeh tiket sing diterbitake kanggo lelungan sing rampung tanggal 31 Mei 2022.

Jadwal Penerbangan:

Senen, Rebo, Jumuah, lan Minggu (kabeh lokal)

Doha (DOH) menyang Medina (MED) QR1174 mangkat: 01:00 teka: 03:15

Medina (MED) menyang Doha (DOH) QR1175 mangkat: 04:15 teka: 06:25

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar