SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Warta Breaking Qatar Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Olahraga Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan Sharm El-Sheikh, Luxor lan Kairo ing Qatar Airways saiki

Penerbangan Sharm El-Sheikh, Luxor lan Kairo ing Qatar Airways saiki
Penerbangan Sharm El-Sheikh, Luxor lan Kairo ing Qatar Airways saiki
ditulis dening Harry Johnson

Ekspansi layanan mbesuk ing Mesir bakal luwih akeh nyedhiyakake para wisatawan bal-balan Mesir kanggo mbukak Piala Arab FIFA 2021 ing Qatar, nikmati keramahan Qatar sing paling apik lan ngetutake tim nasional kasebut kanthi langsung.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan kaping papat saben minggu menyang Luxor diwiwiti tanggal 23 November 2021, lan layanan kaping pindho saben minggu menyang Sharm El-Sheikh diwiwiti tanggal 3 Desember 2021.
  • Rute anyar kasebut bakal dioperasikake karo maskapai Airbus A320 lan nawakake konektivitas sing apik ing akeh tujuan ing Asia, Eropa, Timur Tengah lan Amerika Utara.
  • Qatar Airways uga bakal nambah layanan Kairo wiwit tanggal 1 Oktober 2021, nambah penerbangan menyang ibukota dadi telu saben dina.

Qatar Airways seneng ngumumake manawa bakal ngluncurake layanan anyar menyang Sharm El-Sheikh, Mesir ing tanggal 3 Desember kanthi penerbangan kaping pindho saben minggu, rute anyar iki bakal ngetutake operasional menyang Luxor tanggal 23 November kanthi papat penerbangan mingguan. Ing ekspansi layanan luwih lanjut menyang Mesir, Qatar Airways uga bakal nambah layanan Kairo wiwit tanggal 1 Oktober 2021, nambah penerbangan menyang ibukota dadi telu saben dina.

Resume operasi menyang Luxor lan ngluncurake penerbangan menyang Sharm El-Sheikh ndeleng Qatar Airways saiki ngoperasikake 34 penerbangan mingguan menyang Mesir liwat Bandara Internasional Hamad (HIA). Layanan anyar kasebut bakal dioperasikake karo pesawat Airbus A320, sing nduwe 12 kursi ing Kelas Pertama lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi.

Seruse operasi menyang Luxor lan peluncuran penerbangan menyang Sharm El-Syekh bakal ngaktifake para penumpang sing mabur menyang lan tujuan kasebut bisa seneng konektivitas lancar menyang luwih saka 140 tujuan ing Asia, Eropa, Timur Tengah lan Amerika. Qatar Airways uga nduweni kabijakan pesenan fleksibel sing nawakake pangowahan tanpa wates ing tanggal lan tujuan, lan pengembalian dana tanpa biaya kanggo kabeh tiket sing diterbitake kanggo lelungan sing rampung tanggal 31 Mei 2022.

Ekspansi layanan mbesuk ing Mesir bakal luwih akeh nyedhiyakake para wisatawan bal-balan Mesir kanggo mbukak Piala Arab FIFA 2021 ing Qatar, nikmati keramahan Qatar sing paling apik lan ngetutake tim nasional kasebut kanthi langsung. Turnamen pameran wilayah kasebut bakal ditindakake wiwit 30 November nganti 18 Desember 2021.

Jadwal Penerbangan - Luxor: Wiwit tanggal 23 November

Selasa, Kamis, Jumuah lan Setu (kabeh lokal)

Doha (DOH) menyang Luxor (LXR) QR1321 mangkat: 08:25 teka: 11:00

Luxor (LXR) menyang Doha (DOH) QR1322 mangkat: 12:10 teka: 16:05

Jadwal Penerbangan - Sharm El-Sheikh: Wiwit tanggal 3 Desember

Selasa lan Jum'at (kabeh lokal)

Doha (DOH) menyang Sharm El-Sheikh (SSH) QR1311 mangkat: 09:00 teka: 10:45

Sharm El-Sheikh (SSH) menyang Doha (DOH) QR1312 mangkat: 13:15 teka: 17:30

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar