Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Kuliner Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pariwisata Hawaii: Pengeluaran belanja saiki mudhun Aloha State

Pariwisata Hawaii: Pengeluaran belanja saiki mudhun Aloha State
Pariwisata Hawaii: Pengeluaran belanja saiki mudhun Aloha State
ditulis dening Harry Johnson

Sadurunge pandemi COVID-19 global lan syarat karantina Hawaii kanggo para plancong, Negara Bagian Hawaii ngalami pangeluaran lan rekor pengunjung tingkat rekor ing taun 2019 lan ing rong wulan pertama taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kedatangan pengunjung Hawaii kanggo Agustus 2021 tambah saka taun kepungkur nanging terus tundha Agustus 2019.
  • Total mbuwang pengunjung Negara Bagian Hawaii sing tekan wulan Agustus 2021 yaiku $ 1.37 milyar. 
  • Liwat wolung wulan pertama 2021, total belanja pengunjung $ 7.98 milyar, sing nuduhake penurunan 33.8% saka $ 12.06 milyar sing digunakake sajrone wolung wulan pertama taun 2019.

Miturut statistik pengunjung awal sing dirilis dening Departemen Bisnis, Pangembangan Ekonomi lan Pariwisata (DBEDT) total belanja dening pengunjung sing teka ing wulan Agustus 2021 yaiku $ 1.37 milyar. 

Sadurunge pandemi COVID-19 global lan syarat karantina Hawaii kanggo para wisatawan, Negara Bagian Hawaii pangeluaran lan rawuh pengunjung tingkat rekor sing pengalaman ing taun 2019 lan rong wulan pertama taun 2020. Comparative August 2020 Hawaii Statistik belanja pengunjung ora kasedhiya amarga Survei Keberangkatan ora bisa diajukake wulan Agustus pungkasan amarga ana watesan COVID-19. Pengeluaran pengunjung wulan Agustus 2021 luwih murah tinimbang $ 1.50 milyar (-8.9%) sing dilaporake kanggo Agustus 2019.

Total 722,393 pengunjung teka kanthi layanan udara menyang Kepulauan Hawaii ing wulan Agustus 2021, umume saka AS Barat lan AS Wetan dibandhingake mung 23,356 pengunjung (+ 2,992.9%) sing tekan udara ing wulan Agustus 2020 lan 926,417 pengunjung (-22.0% ) ing wulan Agustus 2019. 

Ing wulan Agustus 2021, penumpang sing teka ing negara liya bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina yen diwajibake kanthi lengkap ing Amerika Serikat utawa kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Tes Tepercaya sadurunge budhal liwat program Plancongan Aman. Ing tanggal 23 Agustus 2021, Gubernur Hawaii David Ige ndhesek para pelancong supaya nyuda lelungan sing ora penting nganti pungkasan Oktober 2021 amarga lonjakan kasus-kasus varian Delta sing nyebabake fasilitas kesehatan lan sumber daya negara kasebut. Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit (CDC) AS terus ngetrapake watesan kapal pesiar liwat "Condition Sail Order", sawijining pendekatan bertahap kanggo nerusake pelayaran penumpang kanggo nyuda resiko nyebar COVID-19.

Sènsus saben dina rata-rata yaiku 211,269 pengunjung ing Agustus 2021, dibandhingake karo 22,625 ing Agustus 2020, dibandingkan karo 252,916 ing Agustus 2019.

Ing wulan Agustus 2021, 469,181 pengunjung teka saka AS Kulon, luwih saka 13,190 pengunjung (+ 3,457.1%) ing Agustus 2020 lan ngluwihi jumlah Agustus 2019 yaiku 420,750 pengunjung (+ 11.5%). Pengunjung AS Kulon ngenteni $ 810.0 yuta ing wulan Agustus 2021, sing ngungkuli $ 579.3 yuta (+ 39.8%) ing wulan Agustus 2019. Belanja pengunjung saben dina rata-rata sing luwih dhuwur ($ 202 saben wong, + 20.7%) lan dawa umure rata-rata maneh (8.54 dina, + 3.9%) nyumbang kanggo nambah pengeluaran pangunjung ing AS Kulon dibandhingake karo 2019. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar