SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Education Hiburan Warta Pamrentah Kabar Olahraga Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

YouTube ngembangake larangan kanggo SEMUA konten anti-vaksin

YouTube ngembangake larangan kanggo SEMUA konten anti-vaksin
YouTube ngembangake larangan kanggo SEMUA konten anti-vaksin
ditulis dening Harry Johnson

Kebijakan sing ditambahi YouTube bakal ditrapake kanggo “vaksin sing saiki diterbitake sing disetujoni lan dikonfirmasi dadi aman lan efektif dening pejabat kesehatan lokal lan Organisasi Kesehatan Dunia.

Print Friendly, PDF & Email
  • YouTube ngumumake bakal nglarang kabeh konten anti-vaksinasi miturut kabijakan sing anyar.
  • Kebijakan anyar uga bakal ngilangi kabeh klaim palsu babagan imunisasi rutin kanggo penyakit umum.
  • YouTube uga nglarang kabeh saluran sing ana gandhengane karo sawetara aktivis anti-vaksin sing misuwur.

YouTube, platform enggo bareng video online Amerika lan platform media sosial duweke Google, ngumumake manawa wis ganti lan ngembangake kabijakan babagan informasi medis lan kesehatan lan bakal nglarang kabeh lan konten anti-vaksin wiwit saiki.

Nglarang larangan informasi palsu babagan vaksin COVID-19, raksasa media sosial kasebut ujar manawa kabijakan anyar kasebut uga bakal mengaruhi materi sing ngemot informasi salah babagan vaksin liyane sing disetujoni.

YouTubeKebijakan sing ditambahi bakal ditrapake kanggo “vaksin sing saiki diterbitake sing disetujoni lan dikonfirmasi dadi aman lan efektif dening pejabat kesehatan lokal lan Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), "Perusahaan ngandika ing statement.

Kebijakan anyar iki uga bakal nglarang lan ngilangi kabeh klaim palsu babagan imunisasi rutin kanggo penyakit kayata campak, Hepatitis B lan influenza.

Iki kalebu kasus-kasus ing endi vlogger sing ngirim konten ing platform kasebut negesake manawa vaksin sing disetujoni ora bisa digunakake, utawa ora ana gandhengane karo efek kesehatan kronis.

YouTube ujar manawa konten sing "salah ujar manawa vaksin sing disetujoni nyebabake autisme, kanker utawa infertilitas, utawa bahan-bahan ing vaksin bisa nglacak wong sing nampa" bakal dijupuk.

YouTube uga nglarang saluran sing ana gandhengane karo aktivis anti-vaksin terkenal kayata Robert F Kennedy Jr lan Joseph Mercola, ujare juru bicara YouTube.

Miturut YouTube, iki ngilangi luwih saka 130,000 video wiwit taun kepungkur amarga nglanggar kebijakan vaksin COVID-19.

Ana, YouTube wis mblokir saluran basa Jerman saka juru wicoro negara Rusia RT amarga nglanggar pedoman informasi salah COVID-19.

YouTube ujar manawa wis menehi peringatan marang RT sadurunge mateni loro saluran kasebut, nanging langkah kasebut nyebabake ancaman saka Moskow kanggo mblokir situs video kasebut.

"Kaya dene pembaruan sing signifikan, butuh wektu kanggo sistem kita nambah implementasine," tambah YouTube ing pernyataan kasebut.

YouTube ora mung siji-sijine media sosial sing ngupayakake ngrampungake panyebaran teori konspirasi COVID-19 lan informasi salah babagan medis umume.

Facebook wulan iki ngluncurake upaya anyar kanggo ngatasi klompok kekerasan lan konspirasi, diwiwiti kanthi ngilangi jaringan Jerman sing nyebarake informasi salah COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar