SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Royal Caribbean nggawa kapal pesiar anyar kanggo Jamaika ing November 2021

Menteri Pariwisata Jamaika, Edmund Bartlett, (2 R) njupuk foto bareng Royal Caribbean International - Wakil Presiden Urusan Korporat, Donna Hrinak (2 L); Wakil Presiden Operasi Pelabuhan Dunia, Hernan Zini (L) lan Wakil Presiden Hubungan Pamrentah, Russell Benford, ing Miami, Florida minggu iki.
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Royal Caribbean International, jalur pelayaran paling gedhe nomer loro ing donya, liwat tim kepemimpinan senior sing menehi informasi marang Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ing Miami, Florida, minggu iki bakal miwiti operasi winates menyang Jamaika ing wulan November taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jalur pelayaran kraton Karibia kepengin makarya ewonan wong Jamaika.
  2. Perusahaan pelayaran kasebut bakal bisa ningkatake pelayaran menyang Jamaika, nggawa puluhan ewu pengunjung pelayaran sing divaksinasi.
  3. Mujudake amandemen peraturan pamrentah yaiku sing dibutuhake sabanjure supaya kabeh bisa dadi kasunyatan.

Eksekutif senior nambahake manawa sawetara prekara logistik - sawetara sing ana ing njaba remen Jamaika - bisa diatasi kanthi efektif, dheweke bakal bisa ningkatake pelayaran menyang Jamaika, nggawa puluhan ewu pengunjung pelayaran sing divaksinasi kanthi lengkap. Eksekutif Senior uga negesake kepinginan sing kuat kanggo makaryakke ewonan wong Jamaika ing macem-macem fungsi kerja lan ngenteni amandemen peraturan pamrentah supaya kasunyatane.

Nanggepi Menteri Bartlett, ujar manawa dheweke seneng yen "Royal Caribbean bakal miwiti pelayaran menyang Jamaika sawise luwih saka setaun lan setengah hiatus amarga pandemi COVID-19. Kita duwe sawetara prekara sing kudu dirampungake kanthi cepet supaya bisa nambah pelayaran menyang Jamaika lan baline ningkatake mata pencaharian ekonomi lan sosial ewonan wong Jamaah sing gumantung langsung lan ora langsung ing industri pelayaran. Luwih saka iku pamrentah bakal pindhah kanthi cepet kanggo nggampangake upaya kapal pesiar kanggo nggunakake ewonan wong Jamaika, amarga apa kesempatan kerja sing nyenengake sing bakal menehi pengaruh positif kanggo akeh wong. Umume kita dikarepake lan garis pelayaran ngerti kabeh babagan iki. "

Menteri Pariwisata Jamaika, Edmund Bartlett, (R kaping 3) njupuk foto bareng karo Wakil Presiden Urusan Perusahaan Royal Caribbean International, Donna Hrinak (R kaping 4) lan saka L - R, Penasihat Senior lan Strategis Menteri Pariwisata, Delano Seiveright; Wakil Direktur Dewan Pariwisata Jamaika (JTB) kanggo Amerika, Donnie Dawson; Ketua JTB, John Lynch; Wakil Presiden Operasi Pelabuhan Sedunia Royal Caribbean International, Hernan Zini; Direktur Pariwisata, Donovan White lan Wakil Presiden Hubungan Pemerintah Royal Caribbean International, Russell Benford.

Perkembangan anyar kasebut diwiwiti sawise rapat liyane sing dipimpin dening Menteri Bartlett lan timnya karo Chief Executive Officer Carnival Corporation, perusahaan Cruise paling gedhe ing saindenging jagad, Arnold Donald lan eksekutif perusahaan senior liyane ing Miami, nalika menehi informasi babagan 110 kapal pesiar utawa luwih. luwih saka 200,000 pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap ing Jamaika sajrone sawetara wulan sabanjure. Target kasebut tundhuk kolaborasi cedhak antara panguwasa Jamaika lan Karnaval babagan logistik.

Bartlett gabung karo Ketua Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Direktur Pariwisata, Donovan White; Strategist Senior ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright lan Wakil Direktur Pariwisata kanggo Amerika, Donnie Dawson. Keterlibatan Royal Caribbean International minangka salah sawijining seri pertemuan karo sawetara pimpinan industri perjalanan, kalebu Airlines lan Investor utama, ing pasar sumber paling gedhe ing Jamaika, Amerika Serikat lan Kanada. Iki ditindakake kanggo ngeterake tambah akeh wong sing tekan tujuan sing ditemtokake ing pirang-pirang minggu lan wulan kepungkur, uga kanggo nandur investasi ing sektor pariwisata lokal.

Industri pelayaran kalebu sing paling parah kena pandemi COVID-19, lan industri iki mandheg luwih saka setaun. Nanging, kanthi protokol kesehatan lan keamanan sing paling kuat ing industri perjalanan global, kalebu penumpang lan kru sing divaksinasi, industri kasebut kanthi alon-alon nerusake operasi menyang pirang-pirang tujuan kalebu Jamaika.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar