Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Hiburan Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality music News wong Warta Breaking Skotlandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Hakim Skotlandia mbuwang tantangan klub wengi menyang paspor COVID-19

Hakim Skotlandia mbuwang tantangan klub wengi menyang paspor COVID-19
Hakim Skotlandia mbuwang tantangan klub wengi menyang paspor COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Ing skema kasebut, papan tartamtu ing Skotlandia, kalebu klub wengi, acara njero ruangan tanpa kursi kanthi luwih saka 500 wong, acara ing njaba ruangan kanthi luwih saka 4,000 pamiarsa lan acara apa wae sing ana luwih saka 10,000 wong resepsi, kudu mriksa manawa kabeh wong sing umur luwih saka 18 taun divaksinasi nglawan COVID. -19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Asosiasi Industri Wengi, Skotlandia nuntut kanggo mblokir sistem paspor vaksin COVID-19 anyar.
  • Hakim Skotlandia mutusake keputusan babagan petisi, ujar manawa pamrentah bisa nerusake skema kasebut.
  • Asosiasi Industri Wengi, Skotlandia nyalahake inisiatif kasebut minangka "diskriminatif" tumrap papan-papan tartamtu.

Hakim sing asri, Lord David Burns, dina iki nolak tantangan hukum kanggo sistem paspor vaksin COVID-19 Skotlandia sing bakal teka, sing nyebabake tuntutan hukum sing ditindakake Asosiasi Industri Wengi, Skotlandia sing ngupaya supaya langkah kasebut ora ditrapake.

Ing putusan kasebut, Lord David Burns mutusake pratelan para pemohon manawa sistem kasebut "ora proporsional, ora rasional utawa ora wajar" utawa nglanggar hak asasi manungsa. 

Miturut keputusan hakim kasebut, skema kasebut ana ing sangisoré pamrentah sing bisa ditrapake minangka respons tumrap pandemi lan minangka "upaya kanggo ngatasi masalah sah sing diidentifikasi kanthi cara sing seimbang". 

Hakim kasebut uga ujar manawa sistem kasebut bakal ditliti dening parlemen lan menteri, sing duwe tugas hukum kanggo mbusak peraturan sing ora dibutuhake maneh kanggo nglindhungi kesehatan masyarakat. 

Penasihat Ratu (QC) Lord Richard Keen, pengacara sing makili Asosiasi Industri Wengi, Skotlandia, negesake inisiatif kasebut minangka "diskriminatif" tumrap papan-papan tartamtu ing Pengadilan Sidang, lan ujar manawa "hak-hak dhasar dhasar" para pemohon kudu dilindhungi.

Ngomong kanggo pamrentah Skotlandia, QC James Mure negesake manawa skema kasebut wis dirancang nalika Layanan Kesehatan Nasional (NHS) ketegangan parah amarga pandemi kasebut. Miturut Mure, sistem kasebut ngupayakake supaya panggonane mbukak supaya luwih bisa dadi risiko panularan lan uga menehi insentif marang wong-wong supaya maju lan divaksinasi. 

Miturut skema kasebut, mesthi ScotlandPapan-papan, kalebu klub malam, acara njero ruangan sing ora dienggoni kanthi luwih saka 500 wong, acara-acara ing njaba ruangan kanthi luwih saka 4,000 pamiarsa lan acara apa wae sing ana luwih saka 10,000 wong, kudu mriksa manawa kabeh wong sing umure luwih saka 18 taun divaksinasi nglawan COVID-19.

Pamrentah Skotlandia ujar manawa wis menehi bisnis sing kena pengaruh rong minggu wiwit implementasi skema kasebut, sing bakal diwiwiti dina Jumuah, kanggo "nyoba, adaptasi lan nggawe kapercayan marang pengaturan praktis" sing dibutuhake sadurunge dileksanakake tanggal 18 Oktober. 

Miturut statistik pamrentah Inggris, 92% wong Skotlandia wis nampa vaksin coronavirus sing kaping pisanan, dene mung luwih saka 84% tikel kaping pindho. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar