SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis TIKP News wong Pariwisata Singapur USA Breaking News

Tindakan Iklim kanggo Ndhukung Ja Ja, dudu Blah Blah, Generasi Anyar

Geoffrey Lipman
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Staf Pusat lan Anggota Direksi sing Bertanggung Jawab (CREST) ​​lan dianugerahi Martha Honey Legacy Award ing taun 2019 minangka cara kanggo ngenali wong ing industri pariwisata global sing nggawe prabédan penting kanggo meksa amplop ing lelungan sing tanggung jawab.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penghargaan kasebut ngakoni kepemimpinan pariwisata ijo sing dawa wis dadi pimpinan Martha Honey, sing diwenehake.
  2. Martha Honey minangka Pendhiri lan Direktur Emeritus saka Pusat Perjalanan Bertanggung Jawab (CREST), adhedhasar ing Washington, DC.
  3. Sajrone rong dekade kepungkur, dheweke nulis lan kuliah kanthi akeh babagan ekowisata, pariwisata pengaruh, pariwisata pesiar lan resor, perubahan iklim, lan masalah sertifikasi.

Ing taun iki, Pak Geoffrey Lipman, Co-pendiri SUNx - Jaringan Universal Kuat, lan Presiden Mitra Iklim & Pariwisata Internasional (TIK), diumumake minangka sing nampa 2021 anugerah Penghargaan Honey Honey 2021 saka CREST.

Ing ngisor iki ujar Pak Lipman babagan nampa penghargaan sing dihormati iki:

Aku pengin ngucapake matur nuwun marang CREST kanggo penghargaan bergengsi iki lan ngakoni kepemimpinan pariwisata ijo sing penting saka Mike Honey, sing diwenehake. Aku seneng yen kita dagang pikiran ing wektu sing luwih beradab ing wiwitan taun 1990an lan dudu ing jagad Trumpian sing polarisasi, sengit, sing kena infeksi saiki. Iki ngidini kita nemoni masalah sing padha saka macem-macem perspektif, kanthi sopan lan sopan.

Aku nampa Penghargaan kasebut, ora mung kanggo aku dhewe, nanging minangka pangakon inspirasi sing dakkirim saka kanca lan mentorku suwene 25 taun, almarhum Maurice Strong - keberlanjutan lan aktivis iklim setengah abad kepungkur.

Lan aku gumun karo apa sing dicapai ing panggung dunia.

Maurice Strong sing padha sing ngatur KTT Bumi 1972 lan KTT Bumi Rio 1992 - kanthi 124 Kepala Negara. Sapa sing nguwasani kelahiran UNEP, IPCC, UNFCCC, Piagam Bumi, lan sumbangan Ted Dolar sing milyaran dolar kanggo Yayasan PBB. Lan bisa uga ana sidik jari ing MDGs, SDGs, lan Paris Climate Accord.

Kaya sesanti dheweke dipanggang dadi DNA saka SUNx Malta, warisan kanggo dheweke ing ruang Plancongan & Pariwisata, sawijining LSM sing berbasis ing Uni Eropa, bermitra karo pamrentah Malta kanggo maju Plancongan Ramah Lingkungan.

Pesenku dina iki, saka SUNx Malta, bebarengan karo matur nuwun banget kanggo CREST kanggo Penghargaan, kalebu telung poin.

Siji, Krisis Iklim eksistensial - kudu dadi fokus utama kita. Lan saiki dibutuhake. Iki minangka taun paling monjo ing memori anyar, kanthi pengaruh sing paling gedhe banget ing saindenging jagad. Lintasan emisi 2030 saiki yaiku kenaikan 16% tinimbang penurunan 50% sing dibutuhake kanggo tetep ing jalur nganti wates 1.5 derajat.

Loro, Pranyatan Pariwisata Glasgow minangka langkah sing arah, nanging kita kudu luwih cepet, luwih cepet. Kita butuh DASH-2-Zero, Net Zero Carbon 2030 tinimbang taun 2050 lan taun 2050 (3 dekade maneh), kita ora butuh GHG. DASH minangka Pranyatan: Tumindak: Dhukungan lan Pangarep-arep.

Telung, pangarep-arep sing paling apik yaiku para Pemuda, sing bakal Greta Thunberg ujar manawa kudu ngresiki kekacoan. Wong enom saiki yaiku Ja Ja - Ya bisa ngasilake. Ora bla bla - kaya sing diarani Thunberg. Dheweke bakal nindakake tumindak angel sing dibutuhake kanggo urip karo Krisis Iklim - amarga ora bakal ilang.

Lan kita kudu menehi Dhukungan lan Muga-muga bisa ditampa.

Kaya sing diandharake dening Innuits, "Kita ora duwe warisan bumi saka para leluhur, kita utang saka anak-anake." Matur nuwun

Babagan SUNx Malta

SUNx minangka organisasi sing nirlaba kanggo EU, digawe minangka warisan kanggo Maurice Strong, pelopor iklim lan keberlanjutan, lan kerja sama karo pamrentahan Malta.

SUNx Malta nggawe "Sistem Plancongan Ramah Lingkungan & Bersih, Iklim" sing dirancang kanggo mbantu perusahaan Pariwisata & Pariwisata lan komunitas sing owah dadi Ekonomi Iklim sing anyar. Program kasebut adhedhasar nyuda karbon, memenuhi Tujuan Pembangunan Berkelanjutan, lan cocog karo lintasan Paris 1.5C. Minangka tumindak lan fokus ing pendhidhikan - nyengkuyung perusahaan lan komunitas saiki supaya bisa nggayuh ambisi iklim lan nyengkuyung para pamimpin enom mbesuk supaya siyap kanggo menehi karir ing sektor pariwisata. Pendhiri lan Presiden sawijining yaiku Profesor Geoffrey Lipman.

SUNx Malta njaluk DASH-2-Zero kanggo sektor Pariwisata & Pariwisata sing pengaruh. Nyurung tumindak luwih cepet. Ya, kanggo Net Zero Carbon, nanging ing taun 2030 lan komitmen kanggo NO gas omah kaca ing taun 2050. DASH tegese Pranyatan & Tumindak kanthi Dhukungan & Muga-muga. SUNx Malta nglatih 100,000 Juara Iklim Kuat ing kabeh negara Amerika Serikat ing taun 2030. Bebarengan karo mitra Tujuan Sustainable Development (SDG-17), kita nawakake link UNFCCC Registri ambisi sing cepet lan dhukungan kanggo perusahaan lan komunitas sing Iklim.

situs 

Facebook

Twitter

LinkedIn 

Registry

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi, Olly Wheatcroft [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Hablan Cambio Climatico lan Elite Luciferinas ora ana gas ing saben dina karo "Proyecto HAARP" saka 20 taun, lan negara-negara liyane ing wilayah saka sisa-sisa Uranio 238 negara… ..!¡