SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Italia Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pariwisata Arab Saudi ing Misi Penting ing Italia

Arab Saudi, Negara Mitra Resmi kanggo TTG

Saudi, omah asli Arab, wis dikonfirmasi minangka Negara Mitra Resmi Pengalaman Perjalanan TTG 2021, sing negesake minangka tujuan pariwisata utama ing pasar internasional. Acara Grup Pameran Italia bakal dianakake ing Rimini Expo Center (Italia) wiwit tanggal 13 nganti 15 Oktober lan minangka pasar Italia paling penting kanggo industri pariwisata, platform penting kanggo stimulasi pasokan lan permintaan ing skala global.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wiwit tanggal 13-15 Oktober taun iki, 23 negara bakal melu TTG Travel Experience ing Rimini Expo Center.
  2. Acara kasebut, sing pertama wiwit ditutup global ing taun kepungkur, nuduhake dorongan kapercayan utama kanggo ngluncurake sektor utama. 
  3. Otoritas Pariwisata Saudi fokus ing pengembangan kemitraan karo mitra dagang ing saindenging jagad kanggo nggedhekake jangkauan tawaran pariwisata.

Acara kasebut bakal nglumpukake luwih saka 20 negara kanthi Dunya bagean sing nampilake Saudi, Qatar, Maroko, Tunisia, Jepang, Thailand, Filipina, Kuba, Kolombia, Yordania, Maladewa, Seychelles, lan, kanggo Eropa, Slovenia, Kroasia, Yunani, Norwegia, Polandia, Belgia, Austria, Malta, Irlandia, lan Siprus.

"Nalika jagad iki terus mbukak lan lelungan kanthi aman maneh, partisipasi kita ing TTG Travel Experience selaras karo strategi internasional kanggo menehi inspirasi, melu lan ngonversi, nggawe macem-macem penawaran petualangan budaya Saudi, situs warisan kelas internasional, lan asli Perhotelan Arab, "ujare Fahd Hamidaddin, Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Saudi (STA)

Fahd Hamidaddin, Kepala Eksekutif Otoritas Pariwisata Saudi

STA tanggung jawab kanggo ningkatake kesadaran babagan Saudi dadi tujuan pariwisata. Organisasi iki fokus kanggo ngembangake kemitraan karo mitra dagang lelungan ing saindenging jagad, kanggo nggedhekake jangkauan tawaran pariwisata Saudi lan kanggo nindakake konversi ing pasar sumber utama. 

"Saudi duwe akeh situs sing apik kanggo dialami para wisatawan, Laut Merah sing murni, bukit-bukit pasir Arab sing apik banget, situs budaya lan warisan sing sugeh, lan antrian hiburan sing apik," ujare Pak Hamidaddin. "Saiki yen wates wis mbukak, kita ngarep-arep bisa nampani pengunjung internasional kanthi ati lan pikiran terbuka." 

"Kita diajeni karo partisipasi Saudi dadi Negara Partner TTG. Keterlibatan 23 negara negesake nilai pasar internasional sing ana ing acara kita kanggo perusahaan pariwisata teratur Italia lan potensial sing cocog kanggo para pembeli manca. Ing patang poin utama ing jagad iki, wiwit Irlandia nganti Seychelles, saka Kuba menyang Jepang, kanggo edhisi IEG edisi 2021, kapercayan minangka pendhukung dhasar industri pariwisata internasional, ”ujare Corrado Peraboni, CEO saka Grup Pameran Italia.

Tema utama acara taun iki ing Italia is Dadi percoyo. Tema iki nyedhiyakake hubungan otentik panggung pusat kapercayan lan takon supaya kita mikir kepiye konsumen saiki golek produk sing paling penting njamin keamanan lan kesejahteraan. Mula saka perusahaan, mula kita ngarepake empati, jaminan, lan kedekatan, uga komitmen sing kuwat, sing ndeleng industri lelungan lan keramahan dadi prioritas utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar