Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE

Penerbangan saka Budapest menyang Dubai saiki ing flydubai

Penerbangan saka Budapest menyang Dubai saiki ing flydubai
Penerbangan saka Budapest menyang Dubai saiki ing flydubai
ditulis dening Harry Johnson

Nglayani para turis bisnis lan turis, tekane flydubai bakal ningkatake kapasitas Bandara Budapest dadi pusat internasional sing penting banget. Nuduhake kode karo Emirat ing rute iki mbukak luwih saka 190 tujuan kanggo maskapai kalebu Asia, Afrika, Australia, lan AS.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Budapest nandhani sambungan perdana flydubai menyang Dubai saka ibukutha Hongaria.
  • Layanan kaping papat mingguan menyang metropolis Timur Tengah bakal beroperasi ing taun.
  • Tekane flydubai sacara signifikan nambah konektivitas gerbang Hongaria menyang hub Dubai.

Ngrameke tekane mitra maskapai anyar paling anyar, Bandara Budapest wis ditandhani sambungan perdana flydubai menyang Dubai saka ibukutha Hongaria. Layanan kaping papat mingguan menyang metropolis Timur Tengah bakal dioperasikake taun lan nambahi konektivitas gerbang Hongaria menyang hub Dubai.

Nalika diluncurake, Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest komentar: "Nglayani para pelaku bisnis lan turis, tekane flydubai ing rollcall operator kita bakal nambah kapasitas dadi pusat internasional sing penting banget. Nuduhake kode karo Emirat ing rute iki mbukak luwih saka 190 tujuan kanggo para penumpang kalebu Asia, Afrika, Australia, lan AS. ”

Ghaith Al Ghaith, CEO, flydubai, ujar: "Kita wis akeh dikarepake lelungan ing musim panas iki lan kanthi wiwitan penerbangan menyang Budapest, kita nggedhekake jaringan liwat jadwal musim salju kanggo menehi luwih akeh pilihan lelungan kanggo para penumpang. Operasi anyar sing diluncurake menyang Hongaria uga bakal ngiyatake hubungan karo UAE. ”

Flydubai, sah Dubai Aviation Corporation, minangka maskapai penerbangan duweke pamrentah ing Dubai, Uni Emirat Arab kanthi kantor pusat lan operasi penerbangan ing Terminal 2 Bandara Internasional Dubai. Maskapai iki ngoperasikake total 95 tujuan, nglayani Timur Tengah, Afrika, Asia lan Eropa saka Dubai.

Bandara Internasional Budapest Ferenc Liszt, biyen dikenal minangka Bandar Udara Internasional Budapest Ferihegy lan saiki umume diarani Ferihegy, yaiku bandara internasional sing nglayani ibukota Hungaria Budapest, lan paling gedhe dadi papat bandara komersial negara kasebut.

Bandara Internasional Dubai (IATA: DXB, ICAO: OMDB) minangka bandara internasional utama sing ngladeni Dubai, Uni Emirat Arab, lan dadi bandara paling sibuk ing donya kanthi lalu lintas penumpang internasional. Uga dadi bandara paling sibuk nomer 380 ing lalu lintas penumpang, salah sawijining bandara kargo paling rame ing donya, bandara paling sibuk kanggo gerakan Airbus A777 lan Boeing XNUMX, lan bandara kanthi jumlah rata-rata penumpang saben penerbangan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar