SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport Australia Breaking News aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Australia bakal mbukak maneh tapel wates kanggo para plancong sing divaksinasi

Australia bakal mbukak maneh tapel wates kanggo para plancong sing divaksinasi
Australia bakal mbukak maneh tapel wates kanggo para plancong sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Relaksasi sebagean Australia saka watesan perjalanan sanajan ana rong kutha paling gedhe, Melbourne lan Sydney, lan ibukutha, Canberra, tetep dikunci amarga ana kasus sing kedadeyan ing pusat kutha kasebut ing wiwitan taun.

Print Friendly, PDF & Email
  • Relaksasi larangan kasebut bakal ndadekake warga negara bisa lelungan menyang luar negeri nalika tingkat vaksinasi negarane tekan 80% 
  • Saiki, masarakat mung bisa lelungan metu saka Australia amarga alasan sing luar biasa, kalebu kerjaan sing dibutuhake utawa ngunjungi anggota kulawarga sing lara parah.
  • Bali menyang Australia saiki diwatesi karo kuota tekan sing ketat lan sing bali menyang negara kasebut kudu ngalami karantina hotel 14 dina sing wajib.

Australia wiwitane nutup tapel watese ing wulan Maret 2020, nglarang warga lan warga bisa lelungan ing luar negeri tanpa ijin resmi lan ninggalake ewonan warga Australia sing macet ing luar negeri.

Perdana Menteri Australia, Scott Morrison

"Wayahe menehi warga Australia urip maneh," ujare Perdana Menteri negara kasebut Scott Morrison dina iki, ngumumake Australia bakal miwiti nyuda watesan matesi sing abot sing ditindakake wiwit awal pandemi COVID-19, saengga warga sing divaksinasi bisa lelungan kanthi internasional.

Nyuda watesan COVID-19 bakal ngidini warga Australia lelungan menyang luar negeri nalika tingkat vaksinasi negarane kena 80% - target sing ditetepake ing saindenging negara kanggo mesthekake yen wabah virus kasebut ora bisa ngatasi fasilitas medis.

saiki, New South Wales minangka negara paling cedhak karo ambang kasebut, sing bakal ditindakake sajrone pirang-pirang minggu, lan Victoria bakal dadi wong nomer loro sing nyukupi sarat kasebut.

Ing wektu iki, masarakat mung bisa lelungan Australia amarga ana sebab sing luar biasa, kalebu kerjaan sing dibutuhake utawa ngunjungi anggota kulawarga sing lara nemen. Bali menyang Australia diwatesi karo kuota kedatangan sing ketat lan sing bali menyang negara kasebut kudu ngalami karantina hotel 14 dina sing wajib.

Morrison uga ujar manawa, uga kanggo nggampangake lelungan wong sing divaksinasi, langkah karantina hotel - regane AUS $ 3,000 ($ 2,100) - bakal dipateni lan diganti isolasi ing omah pitung dina.

Relaksasi kasebut ora bakal ditrapake langsung kanggo wong asing, sanajan pamrentah negesake manawa negara kasebut bakal bisa "nampani turis bali menyang pesisir kita."

AustraliaRelaksasi sebagean babagan watesan perjalanan sanajan ana rong kutha paling gedhe, Melbourne lan Sydney, lan ibukutha, Canberra, tetep dikunci amarga ana kasus sing kedadeyan ing pusat kutha kasebut ing wiwitan taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar