SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Warta Pecah Arab Saudi Spanyol Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur

Spanyol lan Arab Saudi Waca Cara Maju kanggo UNWTO

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Telpon kaping pisanan yaiku antara Putra Mahkota Arab Saudi karo Perdana Menteri Spanyol.

Telpon nomer loro yaiku karo Sekretaris Jenderal UNWTO.

Telpon kaping telu antara Menteri Pariwisata Spanyol lan Saudi saiki nggawe MOU ditandatangani wulan iki ing Riyadh kanggo nutup masa depan UNWTO.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tujuane Pamrentah Arab Saudi kanggo meksa nindakake perkararelokasi Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) saka Madrid menyang Riyadh ditahan minggu iki.
  • Perdana Menteri Spanyol, Pangeran Mahkota Saudi, lan Sekretaris Jenderal PBB melu-melu nyegah panjaluk resmi kasebut.
  • Dina iki HE Ahmed Al Khateeb Mentri of Pariwisata of Arab Saudia wis diskusi karo Menteri Pariwisata Spanyol, HE Reyes Maroto.

Miturut sumber eTN, patemon virtual antarane loro menteri pariwisata saka Arab Saudi lan Spanyol ing dina Jum'at mlaku kanthi apik.

Posisi Arab Saudi mesthi wae kanggo UNWTO duwe peran sing luwih penting lan efektif kanggo ndhukung negara-negara berkembang. Arab Saudi meksa dhukungan luwih akeh UNWTO dening Spanyol, negara tuan rumah kanggo agensi afiliasi PBB.

Sumber eTN uga ngandhani yen bakal ana pernyataan gabungan kemungkinan besar awal minggu ngarep, karo menteri Spanyol kemungkinan bakal lelungan menyang Riyadh kanggo mlebu MOU wulan iki.

Langkah iki penting lan mung bisa dimangerteni sukses kanggo upaya menteri Arab Saudi, sing wis katon ngumbara ing saindenging jagad, nekani kabeh acara UNWTO regional ing saindenging jagad, lan inisiatif utama liyane.

Menteri kasebut bisa dadi VIP Pariwisata sing paling penting ing jagad iki, lan negarane siap mbuwang miliaran dolar kanggo mbantu industri pariwisata global. Arab Saudi khusus ngawasi akeh negara ing negara berkembang supaya bisa mbantu dheweke ngatur industri pariwisata ing ekonomi kaya ngono liwat pandemi.

Sanalika, UNWTO wis katon ora efektif ing sangisoré kepemimpinan sing ringkih lan sawetara ujar manawa kepemimpinan sing konflik. Pemilihan Sekretaris Jenderal sing saiki wis dianggep loro Sekretaris Jenderal sadurunge cacat lan salah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar