SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel News wong Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Helikopter lan pesawat kasebut tabrakan ing Arizona sing mateni 2 wong

Helikopter lan pesawat kasebut tabrakan ing Arizona sing mateni 2 wong
Helikopter lan pesawat kasebut tabrakan ing Arizona sing mateni 2 wong
ditulis dening Harry Johnson

Tabrakan tengah digawe ing dina Jumuah esuk cedhak Bandara Chandler, sing ana ing pinggiran ibukutha negara Arizona, Phoenix.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tabrakan tengah antarane helikopter lan pesawat sayap tetep kedadeyan ing cedhak McQueen lan Queen Creek ing Arizona.
  • Pesawat kasebut bisa ndharat kanthi aman nanging helikopter kasebut nabrak lan terbakar, lan tiwas ana 2 wong ing kapal kasebut.
  • Kecelakaan tragis kasebut kedadeyan telung wulan sawise kacilakan pesawat liyane sing luwih cilik ing Bandara Chandler.

Helikopter lan pesawat cilik bertabrakan ing sacedhake Bandara Chandler ing Arizona.

Helikopter mudhun ing cedhak Bandara Chandler ing Arizona

Pesawat kasebut bisa ndharat kanthi aman, nanging helikopter kasebut nabrak lan nyala-nyala.

Kaloro penghuni helikopter tiwas, nalika penumpang pesawat mlaku ora cilaka.

Tabrakan tengah digawe ing dina Jumuah esuk cedhak Bandara Chandler, sing ana ing pinggiran kutha Arizonaibukutha negara bagian Phoenix.

Kepala Batalyon Fire Chandler Keith Welch negesake manawa ana wong loro sing numpak helikopter tiwas, dene penumpang pesawat, pesawat sing didorong baling-baling ringan, ora mbutuhake perawatan medis.

Ora ana wong sing lara ing lemah.

Kahanan kacilakan kasebut durung jelas, lan polisi Chandler nuli nelpon saksi lan rekaman video kanggo insiden kasebut.

Gambar sing dituduhake dening wartawan lokal sawise kedadeyan nuduhake pesawat kasebut mandheg ing sadhuwure landasan pacu, kayane isih utuh.

Cuplikan kapisah nuduhake sisa-sisa helikopter sing katon minangka tambalan sampah, sebagian ditutupi terpal dening petugas darurat.

Kecelakaan tragis kasebut kedadeyan telung wulan sawise kacilakan pesawat sing luwih cilik ing Bandara Chandler. Ing wulan Juli, Beechcraft Bonanza B36 mesin siji-sijine mesin papat kacilakan lan kobong bubar bubar lepas landas, ngirim salah sawijine wong ing rumah sakit lan nglarani telung wong liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar