Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pariwisata Seychelles Bakal Nggawe Resa Ndhuwur IFTM sing nyenengake Paris

Seychelles menyang IFTM Top Resa
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Seychelles bakal melu pameran perdagangan plancongan internasional pertama sing pertama wiwit wiwitan pandemi COVID-19, Ibu Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan kanggo Departemen Pariwisata, wis ngumumake sadurunge mangkat menyang IFTM Top Resa kedadeyan ing Paris tanggal 5-8 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pameran perdagangan lelungan target target Leisure, Group, Business, lan MICE & Acara ing industri pariwisata lan pariwisata.
  2. Anane fisik Seychelles wis ora kejawab lan ditunggu-tunggu karo mitra kita.
  3. Persaingan dadi kejam lan amarga pesaing mbukak pariwisata, Seychelles dadi penting uga bisa dideleng dhewe.

Ibu Willemin bakal melu pameran dagang lelungan, sing target segmen Leisure, Group, Business, lan MICE & Event, dening perwakilan Hotel Berjaya ing Paris, Layanan Plancongan Creole, LXR Mango House, lan Mason's Travel. Peserta online kalebu Pulo Lor, Kempinski Seychelles, lan Blue Safari Seychelles.

Nerangake bali menyang partisipasi fisik ing acara kasebut, Ibu Willemin ujar, "Nalika kita wis terus berhubungan karo dheweke kanthi virtual, kehadiran fisik kita wis ora kejawab lan ditunggu-tunggu karo mitra kita. Kita ora kudu lali yen kompetisi dadi kejem lan amarga pesaing kita mbukak pariwisata, dadi penting kita uga bisa ndeleng kanthi langsung.

Logo Seychelles 2021

Kita wis janjian patang dina lengkap karo operator tur utama, mitra dagang lan maskapai mitra. Kita uga bakal nemoni press lan media off site. Acara kasebut tepat waktu utamane amarga para pengunjung Prancis sing divaksinasi ora kudu ngalami karantina nalika mulih lan iki menehi dorongan kanggo operator tur lan mitra liyane kanggo nggabungake program musim salju lan aktif adol preinan menyang Seychelles. Kita uga bakal nambah kapasitas kursi lan konektivitas luwih akeh antara Paris lan Seychelles yen Air France ngajak penerbangan mingguan kaping pindho menyang Seychelles kanggo musim salju wiwit 28 Oktober. ”

Ing taun iki, acara kasebut wis dirumusake kanggo nampung "partisipasi hibrida," ujare Ibu Willemin, "Kita uga wong liya kudu adaptasi lan nggawe maneh cara kerja sama karo mitra lan kepiye cara nggayuh para pelanggan; mula menehi mitra lokal kesempatan iki kanggo melu pameran dagang kanthi virtual uga kanthi langsung. Mesthi wae kita kudu nyuda jejak kita, kanthi ukuran jabatan kita lan jumlah wong sing ana, lan kita bakal ngormati kabeh langkah-langkah sanitasi sing ana. Tim kita ing Paris bakal ndhukung kita ing posisi kasebut. ”

Pasar Prancis minangka pasar sing penting kanggo Seychelles, amarga pasar utama nomer loro ing tujuan kasebut nyumbang luwih saka 11% pengunjung sing teka (43,297) lan luwih saka 16% wong sing teka saka Eropa ing taun 2019.

Pariwisata Seychelles bakal gabung karo 34,000 profesional turis sing makili 200 tujuan lan 1,700 merek ing IFTM Top Resa.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Produsen kabeh wiwit robot-cleaner nganti teko elektronik ngluncurake rong smartphone unggulan taun iki, kanthi Mi 11 Ultra nawakake salah sawijining sensor kamera paling gedhe sing wis diinstal ing smartphone. Nanging, rega jual rata-rata smartphone Xiaomi tetep murah dibandhingake karo Samsung lan Apple, sing nggawe konsumen dadi luwih apik.