SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Sektor Pariwisata Jamaika nyopir pamulihan Ekonomi sing Kuat

Minggu Kesadaran Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ing komentar sing digawe minangka bagean saka Minggu Kesadaran Pariwisata Jamaika, tanggal 26 September nganti 2 Oktober, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, ngajak kabeh warga supaya divaksinasi marang COVID-19 supaya bisa nylametake nyawa lan terus nyopir pamulihan ekonomi pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata nyengkuyung warga negara supaya divaksinasi nalika pulau kasebut mengeti Minggu Kesadharan Pariwisata.
  2. Nggolek pemulihan kanthi sakabehe, anané pariwisata minangka supir pamulihan kasebut wis kabukten ing negara kasebut.
  3. Kesehatan lan safety kabeh pengunjung lan warga tetep dadi prioritas utama Jamaika.

“Nalika kita ngrayakake Minggu Kesadharan Pariwisata kanthi tema 'Pariwisata Klebu wutah, 'ayo padha nyakup vaksinasi ing campuran, amarga iku sing bakal nggawe pemulihan kita luwih lengkap nanging sing luwih penting nylametake nyawane, "jarene Menteri Bartlett. "Nalika ndeleng babagan cara pulih umume, kehadiran pariwisata minangka driver pemulihan kasebut wis nyata banget. Saiki kita ngasilake ekonomi nganti 1.2 milyar dolar AS ing ekonomi lan wis nggawa luwih saka sayuta pengunjung menyang negara kasebut. "

Menteri Bartlett nerusake, "Kita wis ngatasi pandemi kasebut kanthi tuladha banget lan jagad iki nyathet cara protokol Jamaika ditindakake kanthi efektif lan apik dening para pemain ing industri lan negara kanthi sakabehe. Kita kudu ngatur kuwajiban supaya ora ana wong sing ditinggal. ”

Pesen saka Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett kanggo Dina Pariwisata Dunia 2019
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Kesehatan lan safety kabeh pengunjung lan warga tetep dadi prioritas utama Jamaika. Awal wulan iki, pulau kasebut ngluncurake upaya vaksinasi kanggo nggampangake administrasi vaksin ing saindenging jagad kanthi serangkaian panyakit vaksinasi sukarela ing situs strategis ing saindenging negara. Drive iki minangka tambahan saka program JAMAICA CARES pecah lemah, minangka respons nasional ing COVID-19 sing kalebu Koridor Resilien pulau lan protokol kesehatan lan keamanan sing komprehensif.    

Koridor Ketahanan Jamaika, sing nutupi luwih saka 85 persen produk wisata pulau kasebut lan kalebu kurang saka siji persen populasi, wis nyathet tingkat infeksi kurang saka siji persen sajrone taun kepungkur. Iki jelas nuduhake sukses program, sing dadi siji-sijine program ing Karibia. Iki nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo para pengunjung supaya bisa nikmati produk pariwisata kanthi ngilangi kontak langsung karo mayoritas penduduk lokal.

Jamaika tetep mbukak kanggo lelungan lan tetep nampani pengunjung kanthi aman. Protokol kesehatan lan keamanan kalebu salah sawijining sing pertama nampa pengakuan Perjalanan Aman lan Pariwisata Dunia (WTTC) sing aman supaya tujuan kasebut bisa dibukak kanthi aman maneh ing wulan Juni 2020. Pulo iki uga bubar ngumumake pesawat tambahan saka pasar sumber utama lan sangang puluh persen investasi turis sing direncanakake isih dilacak.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, bukak visitjamaica.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar