SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Seychelles Kagodha dening Masakan Tantalizing kanggo Goût de France

Seychelles Kagodha dening Goût de France
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Duta Besar Prancis ing Seychelles, Yang Mulia Dominique Mas, wis ngundang komunitas Seychelles lan pengunjung ing Seychelles kanggo gabung karo perayaan acara kuliner internasional Goût de France / Good France sing bakal dianakake wiwit tanggal 14 Oktober nganti 22 Oktober 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Festivitas ing acara kasebut bakal dibangun kanthi sukses edisi kepungkur saka acara Goût de France kanthi global.
  2. Ing taun iki bakal ditampilake Wilayah Lembah Center-Loire nalika nampilake konsep gastronomi sing ramah lingkungan.  
  3. Gout de France tetep dadi acara paling penting ing saindenging jagad kanggo masakan Prancis lan dadi penghargaan kanggo kabeh koki.

Undhangan kasebut diwenehake ing sawijining konferensi pers saka Kediaman Prancis ing La Misère ing ngarsane Direktur Jenderal Pemasaran Tujuan saka Pariwisata Seychelles Departemen, Ibu Bernadette Willemin. Koki sing makili sawetara perusahaan mitra ing edisi Goût de France taun iki uga ana ing acara kasebut.

Peluncuran acara kasebut, Yang Mulia Dominique Mas negesake manawa festival kasebut bakal dibangun kanthi sukses ing edhisi pungkasan acara Goût de France kanthi global, sing taun iki bakal nampilake Wilayah Lembah-Loire Valley nalika nampilake konsep gastronomi sing ramah lingkungan .  

Logo Seychelles 2021

"Sawise pirang-pirang taun sing angel iki, nalika hubungan sosial kita dicekel dening krisis kesehatan lan ekonomi, aku seneng ngrayakake warisan kuliner Prancis bebarengan karo kanca-kanca Seychellois lan kabeh host asing ing Nusantara," ujare Duta Besar Mas. Dheweke nambah, "Gout de France tetep dadi acara paling penting ing saindenging jagad kanggo masakan Prancis; nanging uga minangka penghargaan kanggo kabeh koki lan anggota komunitas perhotelan sing nandhang sangsara sajrone wulan kepungkur. " Duta Besar kasebut komitmen kanggo ngunjungi kabeh wolu restoran lan hotel sing ngusulake menu sing diwenehi label ing Seychelles. "Aku ngerti bisa bobote bobote, nanging aku pengin gabung karo kabeh wong sing seneng panganan Seychellois lan ngrayakake budaya Prancis lan budaya normal," ujare Duta Besar Prancis

Penyayang gastronomi sing apik ing sekitar Seychelles bakal miwiti nemokake masakan Pusat-Loire Valley, sing asri saka rasa saka pametune lokal, ngarepake rasa keju, anggur, lan Tarte Tatin sing misuwur, digawe nganggo apel karamel lan saiki dadi salah sawijining panganan cuci mulut sing misuwur ing Prancis, sing asale saka wilayah Sologne sing cedhak ing taun 1880an.

Ibu Willemin nyambut gawe maneh Goût de France sing negesake yen acara kaya ngono ing kalender Seychelles mulihake kapercayan negara ing pamulihan industri pariwisata kita.

"Kita seneng bisa menehi dhukungan menyang kedutaan Prancis lan melu pesta ing Goût de France taun iki. Sawise setaun kahanan sing durung mesthi, acara kaya Gout de France nggawa cahya kanggo masa depan industri kita. Gastronomi, utamane masakan enak, minangka kesenengan bareng lan mesthi dadi bagean integral saka panemuan lan pengalaman tujuan, "ujare Ibu Willemin. 

Sawise konferensi pers, tamu lan anggota pers ngicipi macem-macem permen sing bakal ditawakake ing sawetara restoran sing kalebu acara ing Seychelles.

Goût de France / Good France dielingi tanggal 20 Maret saben taun. Istiméwa taun iki, adicara kasebut bakal dianakake ing wulan Oktober iki. Restoran lan hotel ing ngisor iki bakal ngusulake menu khusus saka 14 Oktober nganti 22 Oktober 2021: Club Med Ste Anne, Constance Ephelia, Constance Lemuria, Delplace, l'Escale, Hilton Northolme, Maia lan Mango House.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar