Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

India nggawe tes COVID-19, karantina wajib kanggo kabeh wong Inggris

India nggawe tes COVID-19, karantina wajib kanggo kabeh wong Inggris
India nggawe tes COVID-19, karantina wajib kanggo kabeh wong Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Syarat anyar kasebut kayane bakal diwiwiti kanggo nanggepi langkah sing padha karo warga negara India dening Inggris.

Print Friendly, PDF & Email
  • India nyebutake keputusan Inggris kanggo ora ngakoni vaksin AstraZeneca versi India, sing diarani Covishield, "diskriminatif".
  • Warga Inggris sing divaksinasi sing teka ing India bakal dikenani karantina mandhiri 10 dina.
  • Wiwit dina Senen, kabeh wong sing teka ing Inggris kudu nampilake tes COVID-19 negatif sing ditindakake maksimal 72 jam sadurunge budhal.

Minangka pejabat sing jelas, pejabat Menteri Luar Negeri India dina iki ngumumake manawa kabeh warga Inggris, kalebu sing divaksinasi, bakal dikenani karantina wajib 10 dina nalika tekan India.

Syarat anyar kayane bakal diwiwiti kanggo nanggepi sing padha langkah sing dileksanakake ing warga negara India dening UK.

Pengumuman kebijakan anyar digawe sawise Sekretaris Luar Negeri India Harsh Vardhan Shringla nyebut keputusan Inggris ora ngakoni versi India AstraZeneca vaksin, sing diarani Covishield, "diskriminasi".

Menteri kasebut wis ngelingake langkah timbal balik yen London ora bisa mikir maneh.

Wiwit dina Senen, kabeh wong Inggris sing tekane - tanpa preduli status vaksinasi - kudu diwenehi tes COVID-19 negatif sing ditindakake maksimal 72 jam sadurunge budhal, menjalani tes kaping pindho nalika teka lan wolung dina mengko.

Periode karantina wajib 10 dina uga bakal dileksanakake, miturut pejabat menteri luar negeri.

Pamrentah Inggris ngumumake pungkasan wulan iki bakal ngidini para plancong sing divaksinasi kabeh bisa kliwat karantina lan njupuk tes luwih sithik, nanging mung vaksinasi sing diakoni miturut program Amerika, Inggris utawa Eropa utawa sing diidini badan kesehatan sing wis disetujoni.

Luwih saka selusin negara ing Asia, Karibia lan Timur Tengah mlebu ing dhaptar kasebut, nanging Indiaprogram ora kalebu. Uga, ora ana program Afrika sing ditampa.

Umume wong India wis divaksinasi digawe saka India AstraZeneca nembak, sing wis diprodhuksi dening Serum Institute of India. Wong liya wis nampa COVAXIN, vaksin sing diproduksi dening perusahaan India sing ora digunakake ing Inggris.

Nolak Inggris kanggo nampa sertifikat vaksin tartamtu nyebabake kuwatir yen bisa nambah rasa ragu vaksin.

Negara-negara sing nampa atusan ewu dosis vaksin AstraZeneca saka pamrentah Inggris ora ngerti apa program vaksinine ora cukup kanggo para panyedhiya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar