SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Antigua & Barbuda Breaking News Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Kuliner Warta Breaking Curacao Warta Breaking Grenada Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan

Kepiye Suite kasebut ing Sandals Luxury Resorts

Sandal Resorts Suites
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ora ana resort liyane sing kalebu kabeh sing njupuk kamar lan suite kanthi serius kaya Sandal Resorts. Dheweke wis mikir kabeh sing nggawe akomodasi para tamu dadi mundur romantis sing ngalamun. Diubengi karo kenyamanan lan kemewahan kelas internasional sing ora kompromi, para pengunjung bisa uga alangan milih apa sing luwih mirip swarga, kamar lan suite sing nyenengake utawa pantai Karibia sing murni.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing Sandals Resorts, para tamu bakal melu suite paling apik lan unik ing Karibia sing ditawakake.
  2. Sandal Resorts misuwur amarga nyedhiyakake suite bintang 5 paling eksklusif ing donya.
  3. Miturut tembung aktor pungkasan lan pelawak Jackie Gleason, sing uga dikenal kanthi jeneng "The Great One," ing Sandals, gampang para tamu ujar, "Kepiye suite!"

Suite sing ora bisa dibandhingake karo Resor kabeh kalebu sandal nawakake macem-macem cara khas kanggo nemu romansa lan istirahat pribadi. Saka papan ndhelik ing ndhuwur sing mewah lan suite kolam renang pribadi menyang suite eksotis ing babak utawa kolam renang, koleksi sing durung nate ana sadurunge. Sawetara suite malah kepenak entuk hak istimewa supaya dirusak dening pelayan pribadi sing dilatih dening Guild of Professional English Butlers saengga para tamu bisa urip ngimpi ing resort sing digawe katresnan.

KOLEKSI SUITE SANDALS LUXURY

Suite Skypool

Asmara munggah nganti luwih dhuwur ing SkyPool Suites. Bukak lawang kamar turu kanggo mbukak kolam terjun tanpa wates sing bisa dicampur karo cakrawala sing adoh. Ubin mozaik kaca nggambarake langit, dene watu karang ing saubengé bisa bali menyang bumi. Utawa langkah saka ruang tamu menyang teras ing endi Bak Soaking Tranquility nyedhiyakake pangalihan romantis sing nyenengake.

Suite Over-the-Water

Suite pertama ing Karibia ngganti game sing kalebu kabeh. Ndhuwur ing ndhuwur segara pirus, akomodasi inovatif kasebut nyedhiyakake jubin kaca sing bisa dideleng kanggo ndeleng segara, Bak Soaking Tranquility, buaian over-the-water kanggo wong loro, kolam tanpa wates pribadi, lan layanan pelayan pribadi.

Milyuner Suite

Nggabungake refinement njero ruangan lan glamor ruangan, suite kasebut minangka conto mewah Sandal. Milyuner Suite ing Sandals St. Lucia disetel ing puncak resor, saben pamerane 180 derajat saka pemandangan segara paling apik ing pulau kasebut lan nampilake kolam terjun nol karo air terjun lan pusaran air. Suite Milyuner ing Sandals Negril nawakake kemewahan tanpa wates kalebu teras pribadi karo kolam renang.

Suite Rondoval Beachfront

Rondovals ing pinggir banyu, ing pinggir segara ditambah karo swasana kaya Zen sing dikepung karo kaendahan alam sing gumun. Mung sawetara langkah saka pantai - lan sawetara sing ana ing kana - suite mewah iki minangka retret sing sampurna kanggo ngrayakake katresnan sing langgeng.

Suite Rondoval Taman

Kemewahan lan romansa sing epitomis, Rondovals sing eksotis, suite sing ana ing sakupenge, ngubengi para tamu kanthi kemewahan modern lan ketenangan tropis. Mlaku adoh saka pantai, dipasang ing kebon sing didhelikake, retret romantis iki nduwe langit-langit kerucut 20 ", teras taman sing intim, kolam pribadi, perabotan mahoni, lan layanan pelayan pribadi.

Suite Swim-up

Apa sing luwih unik tinimbang nglangi suite sing apik banget? Suite Sandal Swim-up dihias nganggo perabotan mewah lan detail mewah. Rencana konsep modern lan mbukak mbukak kanthi gampang saka teras pribadi menyang platform nol mlebu ing pojokan kolam laguna sing alon-alon.

Nanging Enteni, Ana Liyane

Ya, ana suite liyane sing nyenengake kanggo nyenengake lan nglegakake kekarepane kabeh wong, kayata Romeo & Juliet Suites, Suite Plunge Pool Pribadi, Suite Two-Story, Suites Crystal Lagoon, Villa Suites, lan Love Nest Butler Suites. Bayangake para butler sing wis terlatih kanthi profesional sing ngatasi kabutuhane tamu ing suite paling dhuwur. Ora preduli sing dipilih, para pengunjung bakal nemokake cara nginep "suite" ing Resor Sandal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar