SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga HITA Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Watesan Plancongan menyang Hawaii 2 Wulan Luwih

Luwih saka 10,000 Tiba ing Hawaii nalika Dina Pembukaan Referensi
Watesan lelungan Hawaii
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Iki dadi mantra standar saka Gubernur Hawaii David Ige menyang turis sing pengin teka ing pulau kasebut kanggo plancongan - Mangga nundha rencana perjalanan sampeyan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Gubernur Hawaii saiki, peraturan perjalanan bakal tetep paling ora rong wulan.
  2. Hawaii berjuang karo nomer COVID-19 sing akeh banget ing babagan kasus lan kematian anyar amarga varian Delta sing nular banget.
  3. Kanggo sing isih teka ing Hawaii, dheweke kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa asil tes COVID negatif sajrone 72 jam tekan Hawaii utawa ngadhepi karantina 10 dina.

Gubernur nganakake konferensi pers mingguan ing Aloha Negara, lan kanggo sawetara minggu kepungkur, panyuwunipun sampun sami - njaluk para turis ngenteni mengko mengko ngunjungi Hawaii.

Saiki Hawaii duwe pesenan darurat kanggo ngatur cara lelungan nalika menyang Hawaii, lan saben Gubernur saiki, peraturan kasebut bakal tetep paling ora rong wulan.

Hawaii wis berjuang karo nomer COVID-19 sing dhuwur banget babagan kasus lan kematian anyar, kabeh amarga varian Delta sing nular banget. Ora umum yen ngetung angka pati kaping pindho sajrone sedina. Kamar mayat ing Honolulu kudu nyelehake 3 wadhah sing digawe adhem ing properti supaya bisa nampung jumlah mayit sing ditampa uga ngemot sing wis liwati saka COVID, sing saiki paling akeh.

Gubernur Ige nerangake manawa rata-rata pitung dina kasus saben dinane tetep luwih dhuwur tinimbang 300. Nomer kasebut luwih medeni banget tinimbang nalika COVID-19 katon kaping pisanan. Ing sawijining wulan wulan Agustus taun iki, ana meh 900 kasus anyar sing kacathet ing Hawaii sajrone sedina.

Wiwit kuwi, Hawaii mrentah ing pirang-pirang wong sing bisa kumpul ing sak papan uga bisa uga pinten wong sing mangan ing sawijining perusahaan. Kanggo turis, iki tegese garis dawa ing restoran, lan akeh papan sing nawakake panganan mung nggunakake.

Letnan Gubernur Hawaii Josh Green, sing uga dhokter ER, wis nonton nomer rawat inap kanthi mripat elang. Dheweke kanthi cepet negesake manawa umume wong-wong sing dirawat ing rumah sakit saiki minangka pasien COVID, yaiku sing durung divaksinasi. Data kasebut nuduhake yen meh 90% wong sing mbutuhake perawatan ing rumah sakit kanggo COVID ora nampa vaksin, lan persentase kasebut tetep konsisten saben dina.

Saiki, nganggo topeng iku wajib ing ruang umum njero ruangan, lan malah mlebu ing papan panganan kanggo mangan utawa mung njupuk, kudu nuduhake kertu vaksinasi sing wis rampung.

Sanajan kasunyatan manawa Hawaii nyedhaki tingkat vaksinasi 70% sing wis dianggep dhuwur banget kanggo nggayuh mentalitas kawanan - saiki 68% - Gubernur ora ndeleng maneh nyebrang ambang iki minangka tandha kanggo ngeculake watesan. Varian Delta sing asale banget nular nggawe yen target saiki wis ora bisa dianggep.

Keprigelan paling gedhe yaiku kanggo petugas kesehatan lan rumah sakit sing ngluwihi kahanan normal ing taun kapindho. Staf kerja banget lan jumlah kasur sing kasedhiya kanggo pasien COVID kudu terus diawasi supaya rumah sakit isih bisa nampa jinis pasien liya sing butuh perawatan medis.

Kanggo sampeyan sing isih mutusake lelungan menyang Hawaii, dheweke kudu nuduhake bukti vaksinasi utawa asil tes COVID negatif sajrone 72 jam tekan Hawaii utawa karantina 10 dina bakal dileksanakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

2 Komentar

  • Aku warga Hawaii lan sejatine aku ngerti, pelanggan sing mung njupuk pesen saka restoran ORA kudu nuduhake kertu vaksin utawa asil tes negatif.
    Sing ditrapake mung kanggo mangan ing tamu.
    Aku kerja ing toko kelontong karo toko lan uga menehi kelontongan & pangiriman panganan.