SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Meksiko Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Aeromexico ngajukake Rencana Reorganisasi Bab 11

Aeromexico ngajukake Rencana Reorganisasi Bab 11
Aeromexico ngajukake Rencana Reorganisasi Bab 11
ditulis dening Harry Johnson

Penyusunan Rencana minangka tonggak penting ing jalur Aeroméxico kanggo muncul saka proses Bab 11, lan Perusahaan ngarep-arep terus bekerjasama karo para pemangku kepentingan kanggo ngrampungake Rencana kasebut kanthi konsensual.

Print Friendly, PDF & Email
  • Aeromexico ngajukake Rencana Gabungan Reorganisasi, pernyataan pambocoran menyang Rencana kasebut lan usul kanggo nyetujoni prosedur solicitation babagan Rencana kasebut.
  • Aeromexico bakal terus ngupayakake kanthi tertib, strukture finansial kanthi sukarela liwat Bab 11.
  • Aeromexico bakal terus nguatake posisi finansial lan likuiditas lan nglindhungi lan ngreksa operasional lan aset.

Grupo Aeroméxico, SAB de CV ngandhani manawa diajukake, bebarengan karo anak perusahaan sing dadi utang ing proses restrukturisasi finansial sukarela Bab 11, Rencana Gabungan Reorganisasi, pernyataan pambocoran sing ana gandhengane karo Rencana kasebut lan usulan kanggo nyetujoni prosedur solicitation babagan kanggo Rencana.

Aeroméxico duwe niat ngajokake siji utawa luwih suplemen kanggo Rencana miturut jadwal sing ditemtokake ing Rencana utawa kaya sing diprentahake Pengadilan. Sidhang kanggo nyetujoni Pratelan Pengungkapan samesthine dianakake tanggal 21 Oktober 2021. Sawise mlebu prentah sing nyetujoni Pernyataan Pengungkapan, Perusahaan arep miwiti proses kanggo njaluk suara babagan Rencana kasebut.

Penyusunan Rencana minangka tonggak penting ing jalur Aeroméxico kanggo muncul saka proses Bab 11, lan Perusahaan ngarep-arep terus bekerjasama karo para pemangku kepentingan kanggo ngrampungake Rencana kasebut kanthi konsensual.

Aeroméxico bakal terus ngupayakake, kanthi tertib, strukture finansial kanthi sukarela liwat Bab 11, nalika tetep ngoperasikake lan nawakake layanan kanggo para pelanggan lan ngontrak barang-barang lan layanan sing dibutuhake kanggo operasional saka para pemasok.

Aeroméxico bakal terus nguatake posisi finansial lan likuiditas, nglindhungi lan ngreksa operasional lan aset, lan ngetrapake penyesuaian sing dibutuhake kanggo nyuda efek COVID-19.

Aerovías de México, SA de CV sing operasi dadi Aeroméxico, yaiku maskapai maskapai penerbangan Meksiko, adhedhasar ing Mexico City. Iki ngoperasikake layanan sing dijadwalake menyang luwih saka 90 tujuan ing Meksiko; Amerika Utara, Kidul lan Tengah; Karibia, Eropa lan Asia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar