SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Airlines Condor Nerusake Penerbangan menyang Kepulauan Paradise, Seychelles

Airlines Condor bali ing Seychelles
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pesawat Boeing 767/300 Condor Airline tekan Bandara Internasional Seychelles jam 0620 esuk dina Setu, 2 Oktober 2021, ing endi bali menyang pulau-pulau swarga disambut karo salam saka kanon.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan kaping pisanan Condor menyang musim Seychelles nggawa 164 penumpang.
  2. Penumpang masing-masing nampa minangka bagean saka kreasi sing anget, nampa souvenir saka Departemen Pariwisata lan dihibur kanthi musik tradisional sing nyata.
  3. Pasar Jerman minangka salah sawijining pasar sumber paling apik kanggo Seychelles.

Nerusake penerbangan nonstop saka Frankfurt, penerbangan pertama Condor ing musim iki menyang Seychelles nggawa 164 penumpang sing nampa minangka bagean saka kreasi sing anget olèh souvenir saka Departemen Pariwisata lan dihibur nganggo musik tradisional sing nyata.

Saiki teka ing pesawat kasebut lan ngucapake salam marang 164 penumpang nalika mudhun, Direktur Jenderal Pemasaran Destinasi Departemen Pariwisata, Ibu Bernadette Willemin, negesake manawa kanthi layanan maneh, Condor gabung karo maskapai liyane sing menehi kontribusi kanggo pamulihan industri pariwisata lan ekonomi kepulauan.

Logo Seychelles 2021

"Kanthi nerusake layanane, Condor gabung karo 12 maskapai penerbangan liyane. Mesthi seneng banget bisa ndeleng mitra maskapai liyane ing pesisir. Penerbangan langsung saka kutha Eropa mesthi ditambahake kanggo tujuan kasebut. Iki yaiku a langkah gedhe ing pemulihan kita apamaneh pasar Jerman minangka salah sawijining pasar sumber paling apik kanggo Seychelles. Resume penerbangan kasebut teka ing wektu sing tepat uga pamrentah Jerman nyuda sarat lelungan kanggo warga Jerman lan warga sing lelungan menyang Seychelles, "ujare Ibu Willemin.

Pak Ralf Teckentrup, Kepala Eksekutif Condor, ngandhakake kapercayane ing papan sing dituju, ujar, "Seychelles ing Samodra India kalebu jadwal penerbangan Condor lan dadi tujuan populer kanggo para tamu. Nusantara seneng banget karo pantai, terumbu karang, lan alas udan sing unik, lan kita ngarep-arep bisa nggawa tamu nalika plancongan sawise suwene suwene suwi. Kita wis suwe banget kerja kanthi sukses karo Seychelles Pariwisata supaya para tamu bisa ngrasakake liburan sing diidham-idhamake. "

Pariwisata Seychelles bakal nggarap maskapai, mitra industri lelungan, media lan uga nambah kampanye konsumen kanggo ngrebut pengunjung saka pasar sumber utama. "Upayane saiki fokus kanggo njaluk bali pengunjung saka Jerman lan negara-negara tanggan. Kanthi rawuh Condor, kita kepengin banget ngundhakake angka kedatangan pengunjung, "ujare Bu Willemin.

Jerman minangka pasar sumber utama Seychelles ing taun 2019, nalika tujuan kasebut nyathet 72,509 tamu sing teka saka Jerman, meh seprapat sing lelungan ing Condor. 8,080 pengunjung wis ngunjungi Seychelles sajrone sangang wulan pertama 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar