SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality India Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Sekretaris Menteri Penerbangan Sipil India Anyar Diumumake

Sekretaris Menteri Penerbangan Sipil India
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Shri Rajiv Bansal IAS (NL: 88) nanggung tanggung jawab dadi Sekretaris, Kamentrian Penerbangan Sipil ing Pamrentah India, Wakil Shri Pradeep Singh Kharola, IAS (KN: 85) amarga superannuasi tanggal 30 September 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Shri Bansal minangka Pejabat Layanan Administrasi India angkatan 1988, saka kader Nagaland.
  2. Dheweke wis nyekel akeh posisi penting ing Pamrentahan Uni kalebu Ketua lan Direktur Utama Air India Ltd. ing Kementerian Penerbangan Sipil.
  3. Dheweke uga wis nyekel sawetara posisi penting ing Pamrentah Nagaland.

Shri Bansal minangka Pejabat Layanan Administrasi India angkatan 1988, saka kader Nagaland.

Dheweke wis nyekel akeh posisi penting ing Pamrentahan Uni kalebu Ketua lan Direktur Utama, Air India Ltd., Menteri Penerbangan Sipil; Sekretaris Tambahan, M / o Minyak & Gas Bumi; Sekretaris Bersama, Teknologi Elektronik & Informasi; Sekretaris, Komisi Regulasi Listrik Pusat (CERC); lan Sekretaris Bersama, D / o Industri Berat, M / o Industri Berat & Perusahaan Publik.

Dheweke uga wis nyekel sawetara posisi penting ing Pamrentah Nagaland kalebu Komisioner & Sekretaris, D / o Kesehatan & Kesejahteraan Keluarga, Nagaland; Komisioner & Sekretaris, PendidikanDepartemen Sekolah, Nagaland; Komisioner & Sekretaris, Departemen Keuangan, Nagaland, lsp.

Dumunung ing Rajiv Gandhi Bhavan ing Bandara Safdarjung ing New Delhi, Menteri Penerbangan Sipil tanggung jawab nyusun kebijakan lan program nasional kanggo pangembangan lan regulasi sektor Penerbangan Sipil ing negara kasebut. Iki tanggung jawab kanggo administrasi Undhang-undhang Pesawat Udara, 1934, Aturan Pesawat, 1937 lan macem-macem undang-undang liyane sing ana gandhengane karo sektor penerbangan ing negara kasebut. Kamentrian iki nggunakake kontrol administratif ing organisasi sing gegandhengan lan otonom kaya Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil, Biro Keamanan Penerbangan Sipil lan Akademi Indira Gandhi Rashtriya Udan lan Undertakings Sektor Publik afiliasi kaya Perusahaan Penerbangan Nasional India Limited, Otoritas Bandara India lan Helikopter Pawan Hans Winates Komisi Keamanan Rel Kereta Api, sing tanggung jawab keamanan ing lelungan lan operasi ing babagan ketentuan Undhang-undhang Sepur, 1989 uga ana ing kontrol administrasi Kementerian iki.

Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil (DGCA) minangka badan pangaturan ing bidang Penerbangan Sipil, utamane ngatasi masalah keamanan. Iki tanggung jawab kanggo ngatur layanan transportasi udara menyang / saka / ing India lan kanggo ngetrapake peraturan udara sipil, keamanan udara, lan standar udara. DGCA uga koordinasi kabeh fungsi peraturan karo Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar