Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Direktur Eksekutif Sementara Anyar sing bakal dipimpin ing TPDCo

Direktur Eksekutif Sementara sementara TPDCo, Georgeia Robinson
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, dina iki takon karo Sekretaris Tetap Kementerian, Jennifer Griffith, lan Dewan Direksi Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo).

Print Friendly, PDF & Email
  1. Dewan nunjuk Georgeia Robinson sing saiki dadi Direktur Layanan Perusahaan kanggo mlebu ing posisi Direktur Eksekutif Sementara.
  2. Pak Lionel Myrie, Direktur Pengembangan Produk lan Pariwisata Komunitas saiki, ora bakal njupuk posisi interim kasebut.
  3. Rekrutmen kanggo Direktur Eksekutif permanen anyar bakal dirampungake wulan iki.

Sawise konsultasi kasebut, Dewan milih, Georgeia Robinson, Direktur Layanan Perusahaan TPDCo, Direktur Eksekutif Sementara nganti direkrut Direktur Eksekutif anyar rampung ing wulan iki. 

Mr. Lionel Myrie, Direktur Pengembangan Produk lan Pariwisata Komunitas, ora bakal njupuk jabatan Direktur Eksekutif Sementara.

The Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata Ltd. (TPDCo) minangka lembaga pusat sing diwajibake Pamrentah Jamaika kanggo nggampangake pangopènan, pangembangan lan paningkatan produk pariwisata. TPDCo wiwit beroperasi wiwit tanggal 5 April 1996, lan pangguna dadi perusahaan swasta ing sangisoré yurisdhiksi Menteri Pariwisata. Dewan Direksi ngawasi kabijakan lan rencana strategis perusahaan. Direktur Eksekutif nglaporake menyang Ketua Dewan lan duwe hubungan fungsional karo Menteri Pariwisata lan Sekretaris Tetap ing Menteri Pariwisata Jamaika.

Perusahaan iki dirancang kanggo nyengkuyung instansi pamrentah lan kuasi-pamrentah ing pangembangan industri pariwisata, utamane kanthi koordinasi lan fasilitasi tumindak cepet ing antarane kepentingan sektor publik lan swasta.

Anggota Dewan TPDCo dipilih saka sektor publik lan swasta lan kalebu perwakilan Asosiasi Hotel & Turis Jamaika (JHTA), Asosiasi Villas lan Apartemen (JAVA) Jamaika lan saben wilayah resor. Ketua TPDCo ditunjuk dening Pamrentah.

Kanggo nggampangake macem-macem, pangembangan lan perbaikan produk pariwisata nggunakake staf sing berpengalaman lan mumpuni kanggo nambah pengalaman pengunjung kanthi nggawe konsensus lan aliansi strategis karo para pemangku kepentingan industri supaya bisa tuwuh pertumbuhan sosial ekonomi. Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata Terbatas (TPDCo) minangka lembaga pusat sing diwajibake Pamrentah Jamaika kanggo memfasilitasi pangopènan, pangembangan lan paningkatan produk pariwisata.

TPDCo, perusahaan pangembangan produk kelas donya sing nyumbang kanggo macem-macem produk pariwisata lan pengalaman pengunjung, ngasilake kualitas urip sing luwih apik kanggo kabeh wong Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar