SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality Italia Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Temokake Dina-dina Rolli sing nyenengake ing Genoa Budaya

Dina Rolli ing Genoa Budaya

Pengunjung duwe pitung dina suwene kanggo nemokake seni Italia ing istana Renaissance lan Baroque ing Kutha Genova ing Italia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Plancongan menyang Genoa ing abad kaping emas, ing antarane patung, lukisan dinding, lan kebon, yaiku mbukak bangunan Warisan Dunia UNESCO sing luar biasa.
  2. Acara kasebut ditindakake wiwit tanggal 4 nganti 8 Oktober 2021, sajrone Minggu Pengiriman Rolli, lan saka 9 nganti 10 Oktober karo Rolli Days.
  3. Kanggo pisanan, musim gugur iki, Dina Rolli - acara sing mbukak lawang Palazzi dei Rolli, warisan UNESCO - bakal suwene seminggu.

Kayaan arsitektur kutha kasebut dadi karya agung sing nyawiji seni Italia - Canova, Antonello da Messina, fresko abad kaping 17, biola Paganini, lan seni Eropa, utamane seni Flemish.

Minggu iki minangka kesempatan kanggo nemokake sejarah kutha, salah sawijining plabuhan utama Mediterania, ora adoh saka Pegunungan Alpen lan kite. Pengunjung nemoni Genoa sing durung nate katon sadurunge, kebak istana megah sing wis pirang-pirang atus taun kanthi rajin njaga bandha: halaman, kebon, siklus fresko, patung saka Renaissance pungkasan, lan Baroque.

Kunjungan kasebut ditindakake kanthi aman lan tundhuk marang peraturan COVID - gratis, nanging kanthi kewajiban reservasi, lan bukaan istana diiringi tanggalan acara agunan sing akeh.

Kunjungan menyang kraton lan monumen diwiwiti sajrone Rolli Shipping Week (4-8 Oktober) kanthi kerja sama Minggu Pengiriman Genoa, acara biennial sing nggabungake operator port, maritim, lan logistik saka kabeh jagad. Istana kasebut dadi tuan rumah kongres lan acara budaya, kajaba komunitas maritim - ahli waris sejarah kuna, yaiku Republik Maritim sing mbukak publik.

duweni saka Laura Guida

Rolli Days (9-10 Oktober) sing cocog kanggo nemokake kutha kasebut kanthi cepet, dipandu karo crita para profesional lan komunikator ilmiah sing nyritakake, anekdot, lan keajaiban "Superba," ratu ing Mediterania. Rong dina hiburan tanpa henti lan kunjungan kanggo ngujo monumen kutha sing paling apik - istana Rolli lan uga vila, kebon, musium, lan arsip, kalebu akeh bangunan sing mbukak umum kanggo acara umum iki.

Contone, bangunan Strada Nuova sing megah - Palazzo Doria Tursi sing apik banget, kanthi loro kebon - nampilake biola dening Paganini, koleksi seni Flemish, lan karya agung kaya Magdalena Peniten dening Antonio Canova. Palazzo Bianco nawakake koleksi karya seni Italia, Flemish, lan Spanyol, dene Palazzo Rosso kaget karo perabotan asline lan galeri gambar kanthi lukisane Veronese, Guercino, Dürer, lan Van Dyck.

Ing dalan sing padha, Palazzo Nicolosio Lomellino minangka unicum arsitektur, kanthi kamar stucco dihiasi nganggo fresko abad 17 lan taman rahasia sing subur kanthi patung mitologis. Kunjungan menyang Palazzo Stefano Balbi, papan saka Museum Kraton Kerajaan, minangka kesempatan kanggo nemokake urip bangsawan Genoa lan Italia ing abad kaping 17, nalika ngujo Hall of Mirrors, Ruang Tahta, lan Ballroom.

Ing lantai paling ndhuwur Istana Spinola di Pellicceria, sing dununge Galeri Nasional Liguria, siji bakal diadhepi karo "Ecce Homo" karya Antonello da Messina. Palazzo della Meridiana dibedakake karo gaya arsitek Liberty - Coppingè, lan Palazzo Centurione Pitto saingan karo bangunan ing Via Garibaldi amarga siklus fresco kasebut.

Ing njaba pusat bersejarah kasebut ana Villa del Principe sing monumen, omah Renaissance Charles V, ing endi Laksamana Andrea Doria diubengi taman Italia sing apik banget sing nyawang segara.

Ing antarane villa suburban sing apik dibukak kanggo acara kasebut, uga ana Villa Imperiale abad kaping 16, sing dadi perpustakaan Lercari, kanthi taman sing apik sing disusun ing sawetara teras geometris - Villa Duchessa di Galliera, sing nguwasani bukit ing ndhuwur kutha Voltri lan duwe taman abad kaping 18 kanthi taman gaya Italia; papan suci lan bioskop manten tanggal 1785; lan Villa Spinola di San Pietro, sawijining domus abad kaping 17 sing ana ing kuartal Genoese dening Sampierdarena.

Rolli Days Live & Digital minangka acara sing dipromosekake lan diatur dening Kotamadya Genoa kanthi kolaborasi karo Kamar Dagang Genoa, Menteri Budaya - Sekretariat Daerah Liguria, Asosiasi Rolli Republik Genoese, lan Universitas Genoa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar