Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Austria Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hongaria Italia Breaking News Warta Breaking Jordan News Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wizz Air ngluncurake 8 rute penerbangan anyar menyang Yordania

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Iki minangka warta apik kanggo Dewan Pariwisata Yordania, Menteri Pariwisata lan Barang Antik ing Amman, lan kabeh pemangku kepentingan industri pariwisata lan pariwisata ing Yordania. Iki uga minangka kesempatan sing apik kanggo para wisatawan lan calon pengunjung saka Hongaria, Italia, Austria, lan Rumania kanggo ngrencanakake preinan sing larang regane menyang Kerajaan Yordania.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wizz Air kanggo ngluncurake Wolung rute anyar menyang Kerajaan Yordania.
  • Menteri Pariwisata lan Antiquities, HE Nayef Hmeidi Al-Fayez, ngumumake sajrone konferensi pers sing dianakake ing dina Minggu, 3 Oktober 2021, kesimpulan saka perjanjian anyar antarane Kerajaan Inggris lan maskapai penerbangan murah internasional Wizz Air, nalika maskapai rencana bakal ngoperasikake wolung rute anyar menyang lan saka Yordania.
  • Peresmian kesepakatan kasebut teka ing ngarsane Direktur Utama Papan Pariwisata Yordania, Dr. Abed AlRazzaq Arabiyat, wakil Wizz Air Group ing konferensi pers, Pak Owain Jones, lan HE Eng. Nayef Ahmad Bakheet. Ketua Dewan ADC Kepala Komisaris Dewan ASEZA ing Otoritas Zona Ekonomi Khusus Aqaba lan sawetara perwakilan media.

Menteri Pariwisata lan Antiquities, Nayef Hmeidi Al-Fayez ujar nalika konferensi pers: "Kita seneng ngluncurake perjanjian kasebut karo maskapai internasional murah Wizz Air, yakin manawa maskapai kasebut bakal menehi pengaruh gedhe kanggo nambah jumlah turis teka ing Kraton ing wektu mbesuk. "

Al-Fayez nyathet yen sadurunge pandemi, penerbangan murah sing mlebu lan metu saka negara kasebut menehi dorongan anyar kanggo sektor pariwisata Yordania, sing ndadekake negara kasebut bisa entuk lompatan gedhe, saéngga Karajan menang menang ing sektor kasebut lan ngrebut bagean saka pasar sing kompetitif banget ing wilayah Timur Tengah.

Direktur Utama Papan Pariwisata Yordania, Dr. Abed Alrazzaq Arabiyat, negesake pentinge ngluncurake perjanjian kasebut karo maskapai sing paling cepet ing Eropa, Wizz Air.

Arabiyat nambahake manawa prestasi kasebut digawe amarga upaya terus-terusan ditindakake sajrone pirang-pirang taun kepungkur, amarga samesthine yen operasi Wizz Air menyang Kerajaan kasebut bakal mengaruhi sektor pariwisata kanthi positif lan uga bakal nambah jumlah turis, kanthi nyathet yen maskapai kasebut bakal nggawa turis maneka negara saka Eropa lan Timur Tengah menyang Kraton.

Arabiyat menehi panjelasan rinci sajrone konferensi babagan pentinge kesepakatan iki, nuduhake manawa kesepakatan kasebut bakal kalebu peluncuran akeh kampanye pemasaran liwat kabeh platform maskapai sing wis mapan kalebu situs web saliyane platform Media Sosial sing beda, Arabiyat uga nyathet yen jumlah turis sing diarepake mlebu ing Kerajaan sajrone taun pertama operasi yaiku udakara 167,000 turis.

Babagan wiwitan perjanjian kasebut, Arabiyat ujar manawa pendaratan pertama Wizz Air menyang Kerajaan dijadwalake tanggal 15 Desember 2021.

Ngomong ing konferensi pers, Kepala Rantai Pasokan Owain Jones lan Pegawai Hukum Wizz Air Group ujar: "Aku seneng ngumumake wiwitan operasi ing Kerajaan. Aku yakin manawa koneksi sing diumumake saiki bakal ndhukung munggah industri pariwisata kanthi nawakake tarif murah lan penerbangan sing apik kanggo para penumpang.

"Terbang teknologi pesawat paling anyar mesthi dadi landasan bisnis WIZZ, kanthi mupangat konsumsi bahan bakar sing luwih murah lan gangguan swara sing luwih murah kanggo para konsumen lan lingkungan. Pesawat anyar lan langkah-langkah proteksi sing apik bakal njamin kahanan sanitasi sing paling apik kanggo para plancong nalika operasi kanthi jejak lingkungan paling murah.

"Kita ngarep-arep bisa nampani penumpang ing pesawat kanthi layanan apik lan eseman."

Arabiyat negesake manawa wolung tujuan sing beda-beda bakal diluncurake maskapai Wizzair, kalebu papat rute (tekan taun) sing mlebu ing Amman liwat Bandar Udara Internasional Queen Alia (QAIA), yaiku:

  • Budapest - Hongaria
  • Roma - Italia
  • Milan - Italia
  • Wina - Austria

Saliyane papat rute mangsan menyang Aqaba, kebangkrutan ing Bandar Udara Internasional King Hussein (KHIA)

  • Budapest - Hongaria
  • Bukares - Romania
  • Wina - Austria
  • Roma - Italia

Babagan metode pesenan kursi ing penerbangan Wizz Air, Arabiyat nambahake manawa pesenan bisa digawe liwat situs web perusahaan (wizzair.com) utawa aplikasi kasebut.

Arabiyat ujar manawa tujuan utama Menteri Pariwisata lan Antiquities lan Papan Pariwisata Yordania yaiku nggarap program prioritas pamrentah kanggo taun 2021-2023 sing tujuane narik para turis kanthi ndhukung maskapai penerbangan murah saliyane penerbangan Piagam.

Arabiyat uga negesake manawa sektor kasebut sadurunge nolak amarga ana watesan larangan lelungan udhara amarga COVID-19 Pandemi, sing nyebabake kapitunan yuta Yuta amarga ora ana turis sing teka ing negara kasebut, amarga Kerajaan kasebut ngliwati tataran anyar sajrone (JTB) ngupayakake nambahake turis sing mlebu Kerajaan, saliyane nambah tarif turis kanthi sewengi tur kuitansi pariwisata, ngarep-arep bisa nggayuh tujuan sing dikarepake kanthi mulihake jumlah sing wis entuk pra-pandemi .

Arabiyat uga negesake manawa Menteri lan Dewan Pariwisata ngupayakake pengembangan, promosi lan pemasaran produk pariwisata Yordania kanthi optimal.

Babagan Wizz Air                                                                                     

Wizz Air, maskapai murah paling murah ing Eropa, ngoperasikake armada 140 pesawat Airbus A320 lan A321. Tim profesional penerbangan khusus ngirim layanan sing unggul lan tarif sing murah banget, nggawe Wizz Air dadi pilihan 10.2 yuta penumpang ing taun finansial sing pungkasan tanggal 31 Maret 2021.

Wizz Air kacathet ing Bursa Efek London kanthi WIZZ. Perusahaan kasebut bubar dadi salah siji saka sepuluh maskapai paling aman ing donya dening airlineratings.com, siji-sijine agensi peringkat keamanan lan produk ing donya, lan maskapai penerbangan taun 2020 dening ATW, penghormatan sing dikarepake perusahaan utawa individu sing bisa ditampa, lan sing paling akeh perusahaan sustainable ing industri maskapai ing 2021 dening World Finance Magazine.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar