SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Warta Breaking Polandia Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Polandia siyap-siyap nyerang sektor pariwisata

Polandia siyap-siyap nyerang sektor pariwisata
Polandia siyap-siyap nyerang sektor pariwisata
ditulis dening Harry Johnson

Polandia dadi tujuan sing ideal kanggo para plancongan enom sing durung nate ngalami plancongan tanpa karantina suwene rong taun.

Print Friendly, PDF & Email
  • Polandia minangka tujuan sajrone taun sing nawakake macem-macem pengalaman lan nilai sing ora bisa ditandingi dibandhingake karo mitra Eropa. 
  • Kanthi luwih saka 62 proyek hotel anyar sing direncanakake lan 35 amarga bakal dibukak kanthi resmi ing taun 2021, Polandia prioritas kanggo ningkatake pertumbuhan pariwisata ing jaman pasca pandemi.
  • Kutha-kutha ing Polandia kanthi sampurna nyampur papan kutha kanthi ruang ijo alam, lan ora ana kutha sing nindakake iki luwih apik tinimbang Warsawa. 

Kanthi woro-woro manawa sistem lampu lalu lintas plancongan internasional wis disederhanakake ing Inggris kanthi siji dhaptar abang wiwit kaping papat Oktober, preinan menyang Polandia, salah sawijining tujuan paling apik ing Eropa kanggo para turis enom.

20170728_FlyDubai_737_MAX_Delivery_Seattle

Diwiwiti wiwit tanggal 4 Oktober, pengumuman tegese wong bali saka Poland ora kudu tetep ing karantina hotel, yen negara kasebut tetep kalebu dhaptar abang. Tes PCR ora bakal dibutuhake maneh kanggo para plancong sing wis divaksinasi bali menyang Inggris, lan ing rezim pengujian anyar, wong-wong sing duwe tugas loro kasebut ora prelu tes sadurunge budhal sadurunge ninggalake negara sing ora ana ing dhaptar abang.

Saka garis pantai Baltik sing murni kanthi pantai berpasir putih sing apik banget UNESCOalas sing dilindhungi lan pegunungan Tatra titan menyang kutha-kutha sing akeh dikubengi sejarah, ruang ijo lan warisan budaya sing sugih, Poland minangka tujuan ing taun sing nawakake macem-macem pengalaman lan nilai sing ora bisa dikalahkan dibandhingake karo mitra Eropa. Faktor kasebut ndadekake Polandia dadi tujuan sing cocog kanggo para plancong enom sing durung bisa ngalami plancongan tanpa karantina suwene rong taun.

Kanthi luwih saka 62 proyek hotel anyar direncanakake lan 35 amarga bakal dibuka kanthi resmi ing taun 2021, nggawa 7,422 kamar anyar menyang Poland, negara iki prioritas kanggo ningkatake pertumbuhan pariwisata ing jaman pasca pandemi. Saka pariwisata kutha utawa desa, Juli iki, UNESCO ngumumake manawa Hutan Beech Kuno lan Perdana Polandia dianugerahi Status Warisan Dunia. Hutan Kuna saka Carparthians kalebu sawetara negara, lan bagean Polandia yaiku Taman Nasional Bieszczady sing misuwur ing saindenging jagad.

Tujuan Istirahat Terbaik ing Eropa kanggo Wisatawan Muda

Nyelehake ing Krakow, ibukutha budaya Polandia

Krakow saiki berkembang dadi salah sawijining tujuan istirahat kutha utama ing Eropa, lan ana sebab sing apik. Kutha iki duwe silsilah Warisan Donya, kanthi Kutha Tua sing apik, Kastil Wawel lan distrik Kazimierz kabeh kalebu dhaptar Warisan Dunia UNESCO. Krakow uga tilas Ibukutha Budaya Eropa, kanthi luwih saka 100 festival lan acara budaya sing misuwur ing saindenging jagad iki dianakake saben taun ing kene. Sampeyan uga bakal nemokake seprapat koleksi artefak museum ing Polandia ing kutha kasebut. Kaya dene penghargaan bergengsi kasebut ora cukup kanggo mbujuk sampeyan, kutha iki uga dadi Ibu Kota Budaya Gastronomi Eropa. Sampeyan bakal nemokake total 26 restoran sing duwe bedane Michelin ing kene, lan meh kaping pindho luwih dihormati Gault & Millau. Saka produk bermutu nganti koki sing misuwur ing saindenging jagad, adegan panganan Krakow iki sugeh lan maneka warna.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar