SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Mesir Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan saka Sharm el-Sheikh menyang Bandara Domodedovo Moskow ing AlMasria Universal Airlines saiki

Penerbangan saka Sharm el-Sheikh menyang Bandara Domodedovo Moskow ing AlMasria Universal Airlines saiki
Penerbangan saka Sharm el-Sheikh menyang Bandara Domodedovo Moskow ing AlMasria Universal Airlines saiki
ditulis dening Harry Johnson

Sajrone wulan kapisan sawise penerbangan maneh menyang resor Mesir, lalu lintas penumpang ing Bandara Domodedovo ing Mesir ngluwihi 20 ewu wong.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan pertama AlMasria Universal Airlines teka saka Sharm el-Sheikh sing cerah menyang Bandara Domodedovo Moskow.
  • AlMasria Universal Airlines ngoperasikake rong penerbangan mingguan menyang Hurghada lan Sharm el-Sheikh ing dina Rebo lan Minggu, Jum'at lan Setu. 
  • Saiki, tujuan Mesir minangka salah siji sing paling populer ing para penumpang ing Bandara Domodedovo Moskow. 

Bandara Domodedovo Moskow welcome pesawat pisanan saka AlMasria Universal Airlines, sing wis teka saka Sharm el-Syekh sing cerah.

Carrier ngoperasikake rong penerbangan mingguan menyang Hurghada lan Sharm el-Sheikh ing dina Rebo lan Minggu, Jum'at lan Setu. Tekan bandara Domodedovo jam 09:20, budhal jam 10:20.

Saiki, tujuan Mesir minangka salah siji sing paling populer ing para penumpang pelabuhan udara. Sajrone wulan kapisan sawise pesawat mabur menyang resort Mesir, lalu lintas penumpang ngluwihi 20 ewu wong.

AlMasria Universal Airlines minangka maskapai penerbangan pribadi Mesir. Carrier ngoperasikake penerbangan reguler lan charter menyang 14 tujuan, duwe pengalaman 13 taun ing bidang layanan penumpang.

Domodedovo, kanthi resmi "Bandara Internasional Domodedovo Mikhail Lomonosov" minangka bandara internasional sing dununge ana ing Domodedovo, Oblast Moskow, Rusia, 42 kilometer sisih kidul-kidul saka pusat Moskow. Bandara Domodedovo Mikhail Lomonosov ing Moskow minangka salah sawijining pusat udara paling gedhe ing Rusia. Ing taun 2020, bandara kasebut nyedhiyakake penumpang 16.4 yuta. Anggota aliansi maskapai utama ing donya kalebu Star Alliance lan oneworld milih Bandara Domodedovo Moskow kanggo penerbangan menyang Moskow.

AlMasria Universal Airlines minangka maskapai penerbangan pribadi Mesir sing ana ing Mesir. Maskapai iki mbukak layanan sing dijadwalake lan charter saka Mesir. 'AlMasria' asale saka tembung Arab kanggo 'Mesir'. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar