SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional News Teknologi Turki Breaking News USA Breaking News

Pesen mendesak: Facebook, WhatsApp, Instagram mudhun - teror, masalah teknis- kenapa?

facebook_logo
facebook_logo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Facebook mati, twitter mati, Instagram mati, WhatsApp ora aktif - apa sing kedadeyan. Teror, salah?

Print Friendly, PDF & Email
  • Jagad iki urip maneh telpon, ganti setelan, nanging ora preduli, mayuta-yuta sing ngomong karo gunane.
  • Facebook, WhatsApp, Instagram, lan saiki uga kabeh jaringan telpon, kalebu Turki lan Pakistan kayane ora bisa dihubungi.
  • Telegram lan Twitter bisa digunakake kanthi apik, lan ing endi jagad iki bisa lolos, kanggo nemokake informasi babagan apa lan kenapa?

Cloudflare nyalahake pangowahan ing persiyapan Facebook, sing liyane ngomong babagan serangan cyber, dendam, lan luwih parah.

Saiki, para ahli teknis ing saindenging jagad nyoba golek solusi supaya para raksasa komunikasi kasebut digawe serep, dene Twitter lan Telegram saiki duwe monopoli pesen komunikasi instan saiki.

Turk Telecom duwe kiriman babagan internet kanggo pelanggan - tambahan masalah iki saiki lagi berkembang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar