SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News Italia Breaking News News wong Warta Breaking Portugal Mbangun maneh tanggung jawab Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga lan Seville liyane ing Lufthansa saiki

Penerbangan Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga lan Seville liyane ing Lufthansa saiki
Penerbangan Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga lan Seville liyane ing Lufthansa saiki
ditulis dening Harry Johnson

Tujuan plancongan Eropa sing paling penting saiki bakal dilayani luwih saka 80 penerbangan tambahan saka Bandara Utama-Frankfurt Rhein lan luwih saka 50 penerbangan tambahan saka Munich.  

Print Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa nambahake 130 penerbangan tambahan saka Frankfurt lan Munich menyang tujuan liburan Eropa sing populer.
  • Lufthansa ngumumake ekspansi penerbangan domestik luwih saka Frankfurt menyang Berlin, Hamburg, Munich lan saka Munich menyang Berlin, Hamburg lan Düsseldorf.
  • Wiwit wulan Oktober, bakal ana nganti sewelas sambungan saben dinane saka Frankfurt menyang Berlin lan ora sangang sambungan saben dinane.

Panjaluk penerbangan sing akeh banget menyang tujuan plesiran terus nganti preinan musim gugur. Sawise Agustus, Oktober nuduhake pesenan paling dhuwur ing tujuan sing cerah, ing Eropa. Asile, Lufthansa ngembangake program penerbangan menyang tujuan sing populer lan luwih akeh.

Tujuan plancongan Eropa sing paling penting saiki bakal dilayani luwih saka 80 penerbangan tambahan saka Bandara Utama-Frankfurt Rhein lan luwih saka 50 penerbangan tambahan saka Munich.  

Lufthansa tujuan ing Spanyol utamane dikarepake. Mula, maskapai kasebut saiki nawakake penerbangan tambahan menyang Palma de Mallorca, Gran Canaria, Fuerteventura, Malaga lan Seville. Portugal, Italia lan Yunani uga tetep misuwur. Mula Lufthansa nawakake penerbangan tambahan menyang Faro lan Madeira (kalorone Portugal), uga menyang Cagliari ing Sardinia, Catania ing Sisilia, lan Rhodes (Yunani) sajrone wektu liburan musim gugur.

Nalika ngrencanakake, para pelancong udhara kudu tetep ngetrapake peraturan entri lan karantina sing relevan lan saiki.

Kajaba iku, panjaluk lelungan udhara terus tuwuh banget kanggo lelungan bisnis. Lufthansa mula bakal terus nggedhekake tawaran penerbangan domestik ing rute sing penting banget kanggo para pelaku bisnis. Sajrone sawetara minggu kepungkur, maskapai kasebut wis nambah layanan nganti Oktober nganti 45 persen ing rute saka Frankfurt menyang Berlin, Hamburg, Munich lan saka Munich menyang Berlin, Hamburg lan Düsseldorf, dibandhingake wulan Juli.

Saiki, sambungan tambahan ditawakake nalika ora dingerteni. Iki tegese, antara liya, wiwit wulan Oktober, bakal ana nganti sewelas sambungan saben dina saka Frankfurt menyang Berlin tinimbang sangang sambungan saben dinane.

Kajaba iku, bakal ana sepuluh penerbangan saben dina saka Frankfurt menyang Hamburg tinimbang wolung sambungan saben dina. Kahanan kasebut padha karo Munich: Ora nem sambungan saben dina, jadwal penerbangan saka "MUC" kalebu nganti sangang sambungan saben dinane menyang Düsseldorf wiwit wulan Oktober.

Kajaba iku, kanthi nambah jadwal penerbangan, luwih akeh sambungan saiki kasedhiya sedina muput. Wisatawan sing asring pengin mabur ing wayah esuk utawa sore saiki bisa entuk manfaat saka jadwal penerbangan sing luwih apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar