SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Kerugian industri maskapai paling dhuwur $ 200 milyar ing taun 2020-2022

Kerugian industri maskapai paling dhuwur $ 200 milyar ing taun 2020-2022
Kerugian industri maskapai paling dhuwur $ 200 milyar ing taun 2020-2022
ditulis dening Harry Johnson

Masyarakat durung ilang kepinginan kanggo lelungan kaya sing kita tingali ing katahanan pasar domestik sing padhet. Nanging dheweke ditahan saka lelungan internasional kanthi watesan, kahanan sing durung mesthi lan kerumitan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kerugian industri bersih diarep-arep bakal mudhun dadi $ 11.6 milyar ing taun 2022 sawise rugi $ 51.8 milyar ing taun 2021 (luwih parah saka kapitunan $ 47.7 milyar ing wulan April).
  • Panjaluk (diukur ing RPK) dikarepake bakal 40% ing level 2019 taun 2021, mundhak dadi 61% ing taun 2022.
  • Nomer penumpang maskapai kabeh samesthine tekan 2.3 milyar ing taun 2021. 

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake prospek paling anyar babagan kinerja finansial industri maskapai sing nuduhake asil sing luwih apik ing tengah krisis COVID-19 sing isih ana:

  • Kerugian industri bersih diarep-arep bakal mudhun dadi $ 11.6 milyar ing taun 2022 sawise rugi $ 51.8 milyar ing taun 2021 (luwih parah saka kapitunan $ 47.7 milyar ing wulan April). Prakiraan kerugian Bersih 2020 wis direvisi dadi $ 137.7 milyar (saka $ 126.4 milyar). Yen ditambahake, total kerugian industri ing taun 2020-2022 bakal nganti $ 201 milyar.
  • Panjaluk (diukur ing RPK) dikarepake bakal 40% ing level 2019 taun 2021, mundhak dadi 61% ing taun 2022.
  • Total jumlah penumpang sing diramalake bakal tekan 2.3 milyar ing taun 2021. Iki bakal tuwuh dadi 3.4 milyar ing taun 2022 sing padha karo level 2014 lan ing sangisore 4.5 milyar wisatawan taun 2019.
  • Permintaan kargo udhara sing kuat diperkirakan bakal terus karo permintaan 2021 ing 7.9% ing ndhuwur level 2019, dadi 13.2% ing ndhuwur level 2019 ing taun 2022.
Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA

"Gedhene krisis COVID-19 kanggo maskapai gedhe tenan. Sajrone periode 2020-2022, total kerugian bisa nganti $ 200 milyar. Kanggo slamet karo maskapai, nyuda biaya kanthi dramatis lan adaptasi karo bisnis apa wae kesempatan sing kasedhiya. Sing bakal nyuda kerugian $ 137.7 milyar taun 2020 dadi $ 52 milyar taun iki. Lan iki bakal luwih murah nganti $ 12 milyar ing taun 2022. Kita wis kliwat saka krisis paling jero. Nalika masalah serius isih ana, dalan kanggo mbalekake bakal dingerteni. Penerbangan wis nuduhake ketahanan maneh, "jarene Willie Walsh, Direktur Generasi IATAal.

Bisnis kargo udara wis tampil apik, lan perjalanan domestik bakal cedhak level pra-krisis ing taun 2022. Tantangan yaiku pasar internasional sing tetep depresi banget amarga larangan-larangan sing dileksanakake pemerintah isih ana.  

"Masyarakat durung ilang kepinginan kanggo lelungan kaya sing kita tingali ing ketahanan pasar domestik sing padhet. Nanging dheweke ditahan saka lelungan internasional kanthi watesan, kahanan sing durung mesthi lan kerumitan. Akeh pemerintah sing ndeleng vaksinasi minangka cara kanggo metu saka krisis iki. Kita setuju banget manawa wong sing divaksinasi ora duwe kabebasan gerakan kanthi cara apa wae. Kasunyatane, kebebasan lelungan minangka insentif sing apik kanggo luwih akeh wong divaksinasi. Pamrentah kudu kerja sama lan ngupayakake kabeh supaya vaksin kasedhiya kanggo sapa wae sing pengin, "jarene Walsh.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar