SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Wong loro sing tiwas, loro sing tatu ing tembakan Arizona Amtrak

Wong loro sing tiwas, loro sing tatu ing tembakan Arizona Amtrak
Wong loro sing tiwas, loro sing tatu ing tembakan Arizona Amtrak
ditulis dening Harry Johnson

Anggota pasukan tugas narkotika regional karo pihak berwenang lokal lan federal, nganakake pemeriksaan rutin ing sepur stasioner nalika kedadeyan ditembak.

Print Friendly, PDF & Email
  • Petugas penegak ukum nindakake pemeriksaan rutin ing kreta Amtrak nalika njupuk.
  • Siji pejabat penegak ukum lan penembake seng di tuduh tilar donya nalika njupuk ing stasiun sepur Tucson.
  • Dilaporake ora ana korban jiwa utawa cedera ing antarane 137 penumpang sepur lan 11 anggota kru sepur.

Tembakan ing njero sepur Amtrak mandheg ing stasiun sepur Arizona sing nyebabake wong mati lan loro wong lara.

Anggota pasukan tugas narkotika regional karo pihak berwenang lokal lan federal, nganakake pemeriksaan rutin ing sepur stasioner nalika kedadeyan ditembak.

Pejabat berwenang sithik numpak kreta Amtrak sing ditanggepi New Orleans saka Los Angeles mandheg ing stasiun ing kutha Tucson kanggo nganakake pemeriksaan rutin kanggo bedhil, obat-obatan lan dhuwit ilegal.

Petugas penegak ukum nemoni loro wong ing tingkat loro ing kréta dobel lan nyoba kanggo nahan salah sawijine, nalika tersangka narik pistol lan nembak.

Siji agen Administrasi Penegakan Obat (DEA) tiwas nalika adu tembak, lan agen liyane cilaka lan kondhisi parah. Petugas polisi Tucson sing cepet-cepet nulungi sawise krungu tembakan dipecat uga cilaka, nanging kondhisi stabil.

Sawise ijol-ijolan bedhil karo petugas, penembake kasebut mbatesi awake ing jedhing kreta. Pungkasane, agen penegak hukum nemtokake manawa tersangka ing kamar mandhi nyatane almarhum. Ora jelas ing wektu iki manawa agen kasebut nembak dheweke utawa dheweke njupuk nyawane dhewe. 

Dilaporake ora ana korban cedera ing antarane 137 penumpang lan 11 awak awak ing pesawat kasebut Amtrak Sepur sing dievakuasi saka stasiun.

Suspect pertama sing wiwitan ditahan ing tahanan polisi. Ora ana tersangka sing diidentifikasi dening aparat penegak ukum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar