SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Education Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Resor Sandal Ngrameke Tonggak Penting karo Investasi Karibia Anyar

Sandal Resor
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI) ngumumake ulang taun ke-40 merek unggulan kanggo mung pasangan, Sandals Resorts. Wiwit mbukak lawang ing Teluk Montego tanggal 27 November 1981, Sandals Resorts seneng banget karo para tamu, mitra karo penasihat perjalanan, lan mbantu nggawe pariwisata ing saindenging Karibia, ing endi komitmen kanggo ngembangake keunggulan keramahan ing wilayah kasebut, minangka salah sawijining sing paling disenengi lan tujuan pariwisata sing tangguh ing jagad iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Perusahaan resor mewah ngrayakake keramahan sing kalebu 40 taun.
  2. Iki ngelingake warisane pangadeg almarhum Gordon "Butch" Stewart "lan menehi pondasi kanggo masa depan.
  3. Sandals Resorts ngumumake School Of Hospitality anyar, 40 proyek pariwisata komunitas Karibia, festival mewah, lan liya-liyane.

Perusahaan resor mewah kalebu ngrayakake ulang tahun tonggak Sandal kanthi ngurmati warisan pangadege, almarhum Gordon 'Butch' Stewart, sing nyinari pengaruh pariwisata ing komunitas Karibia lokal, ngowahi wektu maneh kanthi rencana nostalgia sing nyenengake nyabrang kabeh Resor kabeh kalebu Sandal, lan bakal terus kejutan tambahan sing bakal diluncurake sajrone taun.            

"Taun iki minangka tonggak sejarah sing luar biasa kanggo Sandals Resorts, lan iku penting banget nalika kita nggunakake wektu iki kanggo ngurmati apa sing digawe bapakku lan nindakake warisan sing dihormati ing saindenging Karibia," ujare Ketua Eksekutif SRI, Adam Stewart. "Wiwit pambukaan kapal penggedhe ing taun 1981 ing Sandal Montego Bay, kita terus ningkatake lan nuntun papan resor sing kalebu kabeh. Luwih saka iku, kita wis nuduhake manawa sawetara inovasi perhotelan sing paling nyenengake lan industri digawe ing Karibia. Aku bangga ngrayakake tonggak sejarah iki kanggo perusahaan kita bebarengan karo kulawarga Sandal nalika ndeleng 40 taun sabanjure visi lan inovasi Karibia inspirasi. "

Ngelingi ulang taune sing kaping 40, Sandals Resorts bangga ngumumake:

Sekolah Perhotelan lan Pariwisata Internasional Stewart Gordon "Butch"

Kanggo ngurmati pendiri pungkasan Sandals Gordon "Butch" Stewart lan semangat wirausaha legendaris lan kapercayan seumur hidup ing kekuwatan pendhidhikan, Sandals Resorts International ngumumake pambangunan Sekolah Perhotelan lan Pariwisata Internasional Gordon "Butch" Stewart ing Universitas Universitas West Indies (The UWI) lan magepokan karo Sekolah Tinggi Manajemen Perhotelan & Pariwisata Florida International University (FIU). Kaloro pimpinan pendidikan pariwisata, FIU kanthi kemitraan karo The UWI, bakal ngembangake pimpinan pariwisata internasional lan keramahan internasional, liwat program sarjana lan lulusan akreditasi. Sekolah anyar kasebut bakal ana ing Kampus Barat Universitas India Kulon, Mona ing ibukota pariwisata Karibia, Montego Bay.

Sawijining fasilitas canggih, sing dipimpin riset, Gordon "Butch" Stewart International School of Hospitality and Tourism bakal menehi siswa kesempatan pendidikan sing penting ing njaban kelas. "Bapakku yakin sinau kanthi pengalaman - 'latihan ing lapangan kerja' 'kaya sing asring ditindakake," ujare Stewart. "Minangka wirausahawan sing sampurna lan ngalamun urip, dheweke ngerti yen sukses lair ngluwihi ruang dewan; tinimbang ditemokake ing wektu eksplorasi lan panemuan. Iki minangka drive sing bakal menehi inspirasi kanggo kurikulum kelas internasional, nggawe siswa pengalaman nyata minangka bagean saka pangembangane. ”

Investasi ing pendidikan wis suwe dadi prioritas SRI, lan sekolah anyar kasebut bakal nglengkapi Universitas Perusahaan Sandal, sing digawe kanggo nyedhiyakake kesempatan kanggo anggota tim Sandal adhedhasar Karibia kanggo nambah lan ngembangake katrampilan kerja lan entuk gelar sarjana lan pascasarjana. "Nalika nandur modal ing wong Karibia, kita nandur modal ing masa depan wilayah kasebut," ujare Stewart.

40 kanggo 40 Inisiatif: Proyek sing Nguntungake Komunitas Karibia

Sanajan dudu istilah nalika Sandal didegake patang puluh taun kepungkur, semangat tanggung jawab sosial perusahaan (CSR) wis dadi bagean saka perusahaan kasebut wiwit didegake. "Hubungan antara pariwisata lan kesejahteraan komunitas Karibia lokal sing digunakake kanggo kita ora bisa ditolak," ujare Adam Stewart. Kanggo ngurmati perusahaan 40th mengeti, Sandals Resorts International, bebarengan karo Yayasan Sandal, organisasi nirlaba sing diluncurake ing taun 2009 kanggo mbantu SRI nggawe prabédan ing urip masarakat Karibia, lagi ngidentifikasi patang puluh proyek sing paling apik nampilake hubungan luar biasa ing antarane pariwisata - industri sing paling berpengaruh ing wilayah kasebut - lan kekuwatane ngowahi komunitas Karibia lan ningkatake urip. 

Proyek bakal dipilih ing limang bidang utama: ndhukung petani lokal, pelatihan perhotelan & sertifikasi, ngreksa sumber daya alam, nggunakake kerajinan seni unik lan jangkauan komunitas. Saka upaya konservasi ekologis ing situs Warisan Dunia UNESCO ing Pegunungan Biru lan John Crow ing Jamaika lan ningkatake kapasitas petani kanggo nambah upaya tumrap produksi panganan berkelanjutan, kerja bareng karo para pengrajin lokal kanggo nggedhekake bakat, anggota tim Sandal bakal diluncurake munggah lengen klambi kanggo nguripake proyek kasebut lan ngundang tamu supaya melu.

Tansah ing Wektu Pulo - Ngenalake Sandal PalmCast

Sandals Resorts miwiti obrolan lan njaga Karibia ing ngarep kanthi podcast sing pertama, "Sandals PalmCast," menehi para pamireng ngrampungake kabeh kedadeyan paling anyar ing resort kanthi episode 13- nganti 20 menit sing ditampilake wawasan ahli, ringkesan resor, lan wawancara khusus kanthi kejutan. Kanthi rata-rata tamu sing mbaleni wis cedhak 50%, tamu Sandal pancen setya lan kepengin sinau babagan kedadeyan paling anyar ing resor lan saindenging Karibia saka Sandals Resorts, duta besar merek Karibia.

Ing properti, tamu bisa melu pesta kasebut ing kabeh Sandal Resorts kanthi manthuk nostalgia kalebu:

Saka OG nganti Luar Biasa - Saiki & Saiki Koktail Khusus & Layanan Pinggir Kolam Renang Anyar

Minangka panemu bar kolam renang, Sandal ngerti siji utawa loro babagan nyebarke koktail ing kolam renang sing sampurna. Merek kasebut dirayakake kanthi nggawe sawetara favorit anyar lan nggawa bali asli. Tamu bisa njupuk jalur memori nalika ndeleng menu koktail 1981/2021, kanggo ngalih ing antarane rasa tanpa kudu nggunakake mesin wektu kanggo mrana. Kabeh Sandals Resorts uga bakal debut layanan kolam renang anyar sing nyedhiyakake menu cemilan & koktail sing diilhami Karibia, supaya tamu bisa santai ing kolam renang ing wektu sing luwih dawa. Kajaba iku, bar lan restoran ing saindhenging merek bakal debut pengalaman koktail gaweyan tangan anyar sing kalebu wolung koktail curated anyar nggunakake campuran rasa khas, omben-omben premium, bahan-bahan seger, lan jamu sing dipilih saka peternakan lokal.

Acara Balut Sandal

Tamu sandal bisa pesta kaya ing taun 1981 kanthi perayaan kolam renang mingguan khusus kanggo mengeti nyenengake 40 taun. Para tamu bisa nyelehake srengenge nalika jaman biyen urip mbesuk dening DJ live sing muter musik inspirasi lan bartender sing ngladeni koktail kerajinan klasik.

Koleksi Eceran Antik ing Toko Resor Beach House

Sandals Resorts ngluncurake EST. Kaos vintage lan koleksi ritel sing inspirasi taun 1981 kasedhiya ing kabeh toko resor Beach House. Tamu bisa milih saka sepuluh desain nostalgia lan sregep sing ngurmati gaya era pendiri Sandal, sing bisa dituku wiwit wulan November.

Saliyane rencana ing properti, anggota Rewards Sandal Select Rewards lan mitra penasihat perjalanan Spesialis Sandal sing wis suwe uga bakal diantu-antu kanggo makan malam tamu sing wis bali lan bisa uga diundang kanggo gabung karo acara peringatan ulang taun 40 ing Lady Lady, Sandals Resorts 'kapal pesiar teken sing ana ing tur pelayaran perayaan ing sadawane segara wétan sajrone taun.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan kepiye Sandals Resorts ngrayakake ulang taune sing kaping 40 lan tetep nganyari kanthi kejutan tambahan, priksa manawa ngunjungi kene.

Pesen nginep ing Sandals Resorts, ngunjungi kene.

Resor Sandals®

Sandals® Resorts nawakake wong loro sing seneng banget karo pengalaman plancongan sing paling romantis lan mewah ing Karibia ing 15 setelan pantai sing apik ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan lokasi kaping 16 sing anyar sing teka ing Curacao April 2022 Ngrayakake 40 taun, perusahaan resor kabeh kalebu paling apik kalebu kalebu kualitas tinimbang liyane ing planet iki. Sandal Resorts eksklusif kalebu teken Love Nest Butler Suites® kanggo privasi lan layanan utama; butlers dilatih dening Guild of Butler Inggris Profesional; Spa Red Lane; Mangan Global 5-Star Global Gourmet ™, nyedhiyakake minuman keras ing ndhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan PADI® ahli; Wi-Fi cepet saka pantai menyang kamar turu lan Sandal Pernikahan sing Disesuaikan. Sandals Resorts njamin tamu katentreman saka tekane mangkat karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan keamanan perusahaan sing luwih apik sing dirancang kanggo menehi kapercayan paling gedhe tumrap para tamu nalika plancongan ing Karibia uga Jaminan Liburan Sandal sing anyar, program perlindungan liburan lengkap sing nduwe jaminan industri sing pertama babagan liburan penggantian gratis kalebu pesawat kanggo tamu sing kena pengaruh. dening gangguan lelungan sing gegandhengan COVID-19. Sandals Resorts minangka bagean saka Sandals Resorts International (SRI) duweke kulawarga, didegake karo almarhum Gordon "Butch" Stewart, sing kalebu Resor Pantai sing berorientasi kulawarga. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandal Resorts Luxury Included®, dolan menyang sandal.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar