SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Hotel Hawaii duwe kerugian luwih saka $ 1 milyar

Hotel Hawaii duwe kerugian luwih saka $ 1 milyar
Hotel Hawaii duwe kerugian luwih saka $ 1 milyar
ditulis dening Harry Johnson

Nalika hotel ing Hawaii njaluk kerugian sing gedhe, Kasus Perwakilan AS lan tagihan sponsor Kahele Kanggo nyedhiyakake bantuan sing ditarget kanggo karyawan hotel sing lara.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pendapatan perjalanan bisnis hotel ing Hawaii diprakirake mudhun mudhun 77 persen ing taun 2021 dibandhingake karo level 2019.
  • Plancongan bisnis, kalebu kategori perusahaan, klompok, pamrentah, lan kategori komersial liyane, minangka sumber penghasilan paling gedhe ing industri hotel.
  • Hotel samesthine bakal mungkasi taun 2021 mudhun meh 500,000 lapangan kerja dibandhingake karo taun 2019, kalebu luwih saka 12,500 lowongan sing ilang ing Hawaii. 

Hotel Hawaii diproyeksikan bakal ilang $ 1.18 milyar ing bathi perjalanan bisnis ing taun 2021, mudhun 77.4% dibandhingake karo level 2019, miturut laporan anyar saka Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika (AHLA).

Hotel ing saindenging negara diprediksi bakal mungkasi 2021 luwih saka $ 59 milyar ing bathi perjalanan bisnis dibandhingake karo 2019 sawise ilang meh $ 49 milyar ing taun 2020.

Analisis anyar diwiwiti saka survey AHLA sing anyar, sing nemokake manawa para pelaku bisnis mbatalake, nyuda, lan nundha perjalanan sajrone masalah COVID-19 sing isih ana.

Kanggo nggedhekake jalur kerja kanggo para pekerja hotel lan menehi pitulung sing dibutuhake kanggo urip nganti lelungan bali menyang level pra-pandemi, Wakil AS Ed Case (HI-01) lan Kaiali'i Kahele (HI-02) wis mlebu dadi sponsor utama Undhang Jobs Hotel Save, undang-undang sing saiki ana sadurunge Kongres sing bakal ngarahake 100% dana kanggo njaga karyawan hotel ing gaji.

Plancongan bisnis, sing kalebu kategori perusahaan, klompok, pamrentah, lan kategori komersial liyane, minangka sumber penghasilan paling gedhe ing industri hotel lan ora diarepake tekan level pra-pandemi nganti taun 2024. Kurang lelungan bisnis lan acara duwe pengaruh utama kanggo kerja, lan negesake kebutuhan kanggo bantuan federal sing dituju, kayata Undhang-undhang Jobs Hotel Save.

Hotel samesthine bakal mungkasi taun 2021 mudhun meh 500,000 lapangan kerja dibandhingake karo taun 2019, kalebu luwih saka 12,500 lowongan sing ilang ing Hawaii. Kanggo saben 10 wong sing langsung makarya ing properti hotel, hotel ndhukung tambahan 26 lapangan kerja ing komunitas kasebut, wiwit restoran lan ritel nganti perusahaan penyedia hotel - tegese tambahan meh 1.3 yuta proyek sing didhukung hotel uga duwe risiko ing negoro kajaba tumindak Kongres.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar