SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

China Eastern Airlines dadi tuan rumah 2022 IATA AGM ing Shanghai

China Eastern Airlines dadi tuan rumah 2022 IATA AGM ing Shanghai
China Eastern Airlines dadi tuan rumah 2022 IATA AGM ing Shanghai
ditulis dening Harry Johnson

Rapat Umum Tahunan IATA (AGM) IATA kaping 78 lan KTT Angkutan Udara Sedunia bakal dianakake ing Shanghai, Republik Rakyat China, tanggal 19-21 Juni 2022.

Print Friendly, PDF & Email

  • Iki bakal dadi kaping telune China dadi tuan rumah rapat global pimpinan utama penerbangan. 
  • China Eastern Airlines seneng dadi tuan rumah IATA AGM lan nampani kanca-kanca industri ing kutha asale Shanghai.
  • Keputusan kanggo dadi tuan rumah Rapat Umum Tahunan IATA kaping 78 lan KTT Angkutan Udara Dunia digawe dening AGM ke-77 lan KTT Angkutan Udara Dunia ing Boston.  

Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) ngumumake manawa China Eastern Airlines bakal dadi tuan rumah Rapat Umum Tahunan IATA (AGM) 78 lan KTT Angkutan Udara Dunia ing Shanghai, Republik Rakyat China, tanggal 19-21 Juni 2022.  

Iki bakal dadi kaping telune China dadi tuan rumah rapat global pimpinan utama penerbangan. AGM sadurunge dianakake ing Beijing ing 2012 lan ing Shanghai ing taun 2002.  

"Kita ngarep-arep bisa nglumpukake industri penerbangan ing Shanghai kaping 78 IATA AGM China minangka pasar penerbangan sing dinamis, kanthi perjalanan domestik kalebu sing paling cepet pulih saka karusakan sing ditindakake COVID-19. Kita seneng bisa nggawa AGM maneh menyang China, ”ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.  

"China Eastern Airlines seneng banget dadi tuan rumah AGM IATA lan nampani kanca industri ing kutha Shanghai. Ing 20 taun wiwit AGM pungkasan dianakake ing Shanghai, kutha kasebut wis ganti kabeh. Kita ngarep-arep nampilake kutha sing apik lan keramahan Tionghoa sing apik, "ujare Liu Shaoyong, Ketua, China Eastern Airlines.  

Keputusan kanggo dadi tuan rumah kaping 78 IATA Rapat Umum Tahunan lan KTT Angkutan Udara Dunia digawe dening AGM ke-77 lan KTT Angkutan Udara Dunia ing Boston.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar