SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Plancongan Petualangan Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Kuliner budaya Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor music News Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Apa Anyar ing Bahama ing wulan Oktober

Nganyari Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas ing COVID-19
Bahama
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Wayahe dipesen nalika plancongan! Apa sampeyan luwih seneng santai ing pesisir pasir putih utawa mbukak itinerary kanthi petualangan sing nyenengake, para tamu seneng ngerteni kenapa "Luwih Apik ing Bahama" kanthi akomodasi sing misuwur ing saindenging jagad, ningkatake pesawat langsung lan atraksi anyar ing cakrawala.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kepulauan Bahama nggawa sawetara kemenangan gedhe ing macem-macem kategori ing Travel + Leisure sing diantisipasi saben taun “Penghargaan Terbaik Dunia.”
  2. Uga nampa 20 nominasi ing 2021 Penghargaan Wisatawan Wisatawan Karibia. Online
  3. Pemungutan suara online kanggo Penghargaan Pilihan Wisatawan Karibia ditutup tanggal 31 Oktober 2021.

NEWS

Bahama Cahaya Padhang kanthi Pangenalan sing misuwur ing saindenging jagad - Kapuloan njupuk sawetara kemenangan gedhe ing macem-macem kategori ing Plancongan + Kenyamanan diantisipasi saben taun "Bebungah Terbaik ing Dunia”Lan nampa 20 nominasi ing 2021 Penghargaan Pilihan Wisatawan ing Karibia. Pemungutan suara online kanggo Penghargaan Pilihan Wisatawan Karibia ditutup tanggal 31 Oktober 2021.

Rasa SLS Baha Mar - Musisi pemenang penghargaan Grammy John Legend bakal tampil ing Rasa SLS Baha Mar tanggal 5 November 2021. Tiket kalebu masakan sing enak, koktail sing dikepengini, lan gelas LVE Rosé. Para rawuh kudu umure 18 taun utawa luwih.

United Airlines ngumumake Penerbangan sing Bisa Dipesan menyang Nassau - Airlines ngenalake layanan Sabtu nonstop anyar menyang Nassau saka Bandar Udara Internasional Cleveland Hopkins wiwit tanggal 18 Desember 2021. Penerbangan kasedhiya kanggo dipesan wiwit awal September.

Hurricane Hole Superyacht Marina ing Paradise Landing Dibukak maneh ing 2021 - Kanthi keliling sing ditambahi lan masang T-dock pisanan sing dipasang, Hurricane Hole Superyacht Marina siyap-siyap nyambut tamu maning ing mangsa pelayaran musim salju ing taun 2022. Para tamu bakal seneng omah mewah dockside, ritel kelas donya, panedhaan mewah lan fasilitas mewah.

PROMOSI LAN Nawaran

Kanggo dhaptar lengkap tawaran lan paket kanggo Bahama, bukak www.bahamas.com/deals-packages.

Plancongan kanthi kapercayan kanthi Jaminan Liburan Sandal - Sandals Resorts International ngenalake Jaminan Liburan Sandal. Tamu ing Sandals Royal Bahamian lan Emerald Bay bisa nampa mupangat kalebu preian gantian lan tiket pesawat, ora ana biaya karantina lan pembatalan gratis. 

Tawaran Musim Panas, Gaya All-In - Uwal menyang Pulo Grand Bahama lan ngirit nganti 40% nalika nginep Mercusuar Pointe ing Grand Lucayan Resort. Jendhela lelungan saiki nganti tanggal 31 Oktober 2021.

Tahan Panas karo Paket Tropik –Guru wis tekan kene, nanging sampeyan isih bisa tetep semangat musim panas nalika pesenan nginep loro utawa telung wengi Hilton ing Resorts World Bimini. Paket Tropic wiwit $ 508 saben wong kalebu plancongan muter liwat Tropic Ocean Airways saka Benteng Lauderdale. Jendhela pesenan saiki nganti tanggal 31 Desember 2021.

Tetep Suwe Suwe ing Baha Mar - Tamu resor ing Baha Mar nampa wengi kaping papat gratis nalika pesenan nginep ing portofolio hotel kalebu Grand Hyatt, SLS lan Rosewood, plus kredit resor $ 100, akses tanpa wates menyang Teluk Baha lan Tes Antigen Cepet "Return Home".

Singidaken Dina Dina Ekstra - Klub Samodra, Resor Four Seasons, Bahama nawakake tamu wengi kaping papat gratis kanggo saben telung wengi mbayar kanthi berturut-turut, uga transportasi bandara pribadi. Jendhela lelungan saiki nganti tanggal 31 Desember 2022.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama dununge mung 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan flyaway sing gampang sing ngeterake para plancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, birding, lan kegiyatan alam ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling spektakuler ing bumi sing ngenteni kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing Facebook, YouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar