Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Frustasi kanthi larangan lelungan saya tuwuh

Frustasi kanthi larangan lelungan saya tuwuh
Frustasi kanthi larangan lelungan saya tuwuh
ditulis dening Harry Johnson

Wong-wong saya frustasi karo larangan lelungan COVID-19 lan malah luwih akeh kualitas urip padha ngalami asil.

Print Friendly, PDF & Email
  • 67% responden survey rumangsa manawa umume wates negara kudu dibukak saiki, nganti 12 poin persentase saka survei Juni 2021.
  • 64% responden survey rumangsa yen penutupan wates ora perlu lan durung efektif ngemot virus kasebut (nganti 11 poin persentase wiwit Juni 2021).
  • 73% nanggapi manawa kualitas urip nandhang sangsara amarga larangan perjalanan COVID-19 (nganti 6 poin persentase wiwit Juni 2021). 

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) nglaporake manawa para plancong udhara saya frustasi karo larangan lelungan COVID-19. Survei sing ditindakake dening IATA saka 4,700 responden ing 11 pasar ing wulan September nuduhake kapercayan manawa risiko COVID-19 bisa dikelola kanthi efektif lan kebebasan lelungan kudu dipulihake.  

  • 67% responden rumangsa manawa umume wates negara kudu dibukak saiki, nganti 12 poin persentase saka survei Juni 2021.  
  • 64% responden rumangsa manawa penutupan tapel wates ora perlu lan durung efektif ngemot virus kasebut (nganti 11 poin persentase wiwit Juni 2021).
  • 73% nanggapi manawa kualitas urip nandhang sangsara amarga larangan perjalanan COVID-19 (nganti 6 poin persentase wiwit Juni 2021). 

"Wong saya frustasi karo Matesi lelungan covid-19 lan liyane uga wis nyumurupi kualitase kasangsaran minangka asil. Dheweke ora ngerti kabutuhane lelungan kanggo ngontrol virus kasebut. Lan dheweke wis ora kejawab wektu kulawarga, kesempatan pangembangan pribadi lan prioritas bisnis. Cekakipun, piyambakipun kantun kebebasan mabur lan pengin dipulihake maneh. Pesen sing dikirim menyang pemerintah yaiku: COVID-19 ora bakal ilang, mula kita kudu nggawe cara kanggo ngatur risikone nalika urip lan lelungan kanthi normal, "ujare Willie Walsh, IATADirektur Jenderal. 

Dhukungan tuwuh kanggo tes utawa vaksinasi kanggo ngganti karantina 

Pamblokir lelungan udara paling gedhe terus dadi langkah karantina. 84% responden nuduhake yen dheweke ora bakal lelungan yen ana karantina kemungkinan ing karantina. Proporsi responden sing akeh ndhukung penghapusan karantina yen: 

  • Wong wis nyoba negatif kanggo COVID-19 (73% ing wulan September dibandhingake 67% ing wulan Juni) 
  • Wong wis divaksinasi (71% ing wulan September dibandhingake 68% ing wulan Juni).
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar