Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Breaking Irlandia News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan nonstop saka Toronto menyang Dublin ing WestJet saiki

Penerbangan nonstop saka Toronto menyang Dublin ing WestJet saiki
Penerbangan nonstop saka Toronto menyang Dublin ing WestJet saiki
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan kasebut bakal luwih ngiyatake hubungan bisnis lan lengganan ing antarane Kanada lan Irlandia lan bakal nambah panyambungan antarane rong pasar utama.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan musiman nonstop anyar sing bakal dioperasikake kaping papat saben minggu, diwiwiti tanggal 15 Mei 2022.
  • Layanan perdana WestJet ing antarane Toronto lan Dublin bakal dioperasikake ing pesawat Boeing 737 MAX WestJet. 
  • Penerbangan kasebut bakal nyedhiyakake kabin Premium maskapai sing anyar sing dirancang maneh, sing nyedhiyakake privasi lan kenyamanan anyar.

Miwiti spring iki, WestJet bakal menehi tamu luwih akeh pilihan kanggo nyambung saka maskapai ing hub penerbangan maskapai penerbangan anyar Toronto lan Dublin. Penerbangan musiman sing ora mandheg anyar kasebut dioperasikake kaping papat saben minggu, diwiwiti tanggal 15 Mei 2022 lan bakal ditambah saben dina nganti tanggal 2 Juni 2022.

"Nalika panjaluk saya tambah, kita ngerti manawa para turis golek pilihan sing trep lan terjangkau kanggo lelungan antarane Kanada lan Eropa," ujare John Weatherill, WestJet Kepala Petugas Komersial. "Nalika kita terus fokus kanggo ngembangake jaringan saka Toronto hub sing nawakake 33 tujuan internasional, penerbangan kasebut bakal luwih nguatake hubungan bisnis lan plancongan antarane Kanada lan Irlandia lan bakal nambah panyambungan antarane rong pasar utama. ”

Kanthi penerbangan bakal diwiwiti musim semi iki, WestJetlayanan perdana antara Toronto (YYZ) lan Dublin (DUB) bakal mbukak pesawat WestJet Boeing 737 MAX. Penerbangan kasebut bakal nyedhiyakake kabin Premium maskapai sing anyar sing dirancang maneh, sing nyedhiyakake privasi lan kenyamanan anyar, kalebu pengalaman panedhaan inflight sing luwih apik lan konfigurasi kursi 2X2 sing luwih akeh.

Rincian layanan musiman anyar WestJet ing antarane Toronto lan Dublin:

dalanfrekuensiwiwitdeparturerawuh
Toronto - Dublin4x saben mingguMuga 15, 20229: 10 pm8:45 esuk (+1)
SabenJuni 2, 2022
4x saben minggu1- Oktober 28 Oktober 2022
Dublin - Toronto4x saben mingguM16 ing 202210: 05 am12: 40 sore
SabenJuni 3, 2022
4x saben minggu2 Oktober - 29 Oktober 2022

WestJet Airlines Ltd. minangka maskapai penerbangan Kanada sing didegake ing taun 1994 sing wiwit operasi ing taun 1996. Iki diwiwiti minangka alternatif murah kanggo maskapai utama sing saingan. WestJet nyedhiyakake layanan udara sing dijadwalake lan charter menyang luwih saka 100 tujuan ing Kanada, Amerika Serikat, Eropa, Meksiko, Amerika Tengah, lan Karibia. Kantor pusat maskapai iki dununge jejer karo Bandara Internasional Calgary.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar