SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja China Breaking News Industri Hospitality Laos Breaking News Warta Industri Rapat rapat Myanmar Breaking News News wong Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Vietnam

Direktur Eksekutif Exit dadi Forum Hari Pariwisata Dunia Mekong Saiki ing Tahap Final

Direktur Eksekutif Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong Jens Thraenhart

Pariwisata Mekong arep Oktober kanthi sibuk kanthi rong acara penting kanggo ngrampungake kepemimpinan meh wolung taun Jens Thraenhart sing bakal rampung tanggal 15 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Proyek sing bakal ditampilake kalebu ngluncurake situs web konsumen Pengalaman Mekong Koleksi anyar lan ngirim Rencana Komunikasi Pariwisata Mekong.
  2. Uga kalebu woro-woro penghargaan 2021 pahlawan Mekong Pahlawan lan nada pungkasan laporan Inovasi Mekong in the Sustainable Tourism program (MIST).
  3. Iki bakal dadi acara terakhir kanggo Pariwisata Mekong dening Direktur Eksekutif sing saiki.

Direktur eksekutif sing metu, Jens Thraenhart, menehi komentar: "Nalika meh meh wolung taun dadi direktur eksekutif Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong, aku seneng banget bisa kerja bareng tim cilik kanggo ngasilake rong acara ing wulan Oktober."

Dhaptar proyek sing apik banget sing bakal ditampilake ing rong acara kasebut yaiku ngluncurake Koleksi Mekong Pengalaman sing anyar situs web konsumen, posting Rencana Komunikasi Pariwisata Mekong, woro-woro penghargaan Pahlawan Mekong 2021, lan nada pungkasan Inovasi Mekong ing Pariwisata Berkelanjutan program (MIST) nglaporake TTR Mingguan.

Thraenhart nyathet manawa "iki bakal dadi acara terakhir kanggo Pariwisata Mekong, nanging aku bakal tetep terhubung lan ngarep-arep bisa komunikasi karo sampeyan kabeh."

Jens Thraenhart bubar jenenge a Pahlawan Pariwisata dening Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) . Penghargaan iki ngakoni sing nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa, lan Jens kanthi konsisten sukses menang pariwisata sing tanggung jawab lan agenda pariwisata berkelanjutan, nggawa visibilitas lan keuntungan kanggo UKM lan komunitas, lan agenda diplomatis nggawe agenda progresif dadi publik-swasta tingkat tinggi kemitraan.

TTR WEEKLY ujar manawa diskusi babagan janjian direktur eksekutif panggantos bakal meh tekan kabel kanggo enem negara kanggo setuju babagan sing njupuk saka Thraenhart.

Miturut rencana kasebut, MTCO enem negara (Kamboja, China, Laos, Myanmar, Vietnam, lan Thailand), kudu ngumumake pilihane ing KTT Mekong Tujuan saka 21-22 Oktober. Dina pungkasan Thraenhart ing kantor MTCO dijadwalake tanggal 15 Oktober. 

Destinasi Forum Pariwisata Dunia Mekong ing 6-7 Oktober

Acara virtual kasebut bakal nyorot finalis 2021 sing saingan kanggo entuk penghargaan ing Inovasi Mekong tahunan Pariwisata berkelanjutan (MIST) & Experience Mekong Showcases (EMS).

Finalis sing disenengi dadi dhaptar pungkasan bakal digawe ing forum virtual, kanthi tataran utama kanggo nampilake inisiatif pariwisata berkelanjutan lan perusahaan sosial.

Ana 15 finalis kanggo Pameran Pameran Mekong 2021 saka Kamboja, Lao PDR, Thailand, Vietnam, lan Guangxi lan Yunnan ing China. Amarga kahanan saiki ing Myanmar, dewan Grup Penasihat Pariwisata Mekong mutusake kanggo ngakoni kabeh bisnis dhaptar saka Myanmar minangka Pameran Mekong Pengalaman.

Ndhaptar gratis ing kene.

KTT Mekong Tujuan ing 21-22 Oktober

Acara virtual kasebut bakal nampilake pamicara utama kayata desainer hotel Bill Bensley lan inovator dampak sosial Jimmy Pham, pangadeg perusahaan sosial adhedhasar Hanoi lan panampa Experience Mekong Showcase, KOTO (Know One - Teach One).

Pamicara liyane kalebu pemenang MIST 2018, Aroun KKK Bambu Lao, lan Finalis MIST 2019, Ros Rotanak saka Chef Nak sing ana ing Kamboja. Salam sambutan bakal diwenehake dening Natalia Bayona, Direktur Inovasi, Investasi, lan Pendidikan Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), lan Steven Schipani, Spesialis Industri Pariwisata Utama Bank Pembangunan Asia (ADB).

Forum kasebut bakal dimoderasi langsung saka Lab Inovasi ing Sekolah Bisnis Sasin ing Universitas Chulalongkorn Bangkok-bssed.

Sajrone puncak kasebut, ketua panitia pemilihan Pahlawan Mekong, Kobkarn Wattanavrangkul, mantan Menteri Pariwisata lan Olahraga, bakal ngumumake pemenang penghargaan 2021 Mekong Hero.

Kanggo informasi luwih lengkap lan kanggo ndhaptar, ngunjungi kene.  

Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) diterbitake saka kantor Departemen Pariwisata Kementerian Pariwisata lan Olahraga Thailand, sing mapan ing Bangkok, lan didegake kanthi dana saka enem pamrentah Kamboja, China, Laos, Myanmar , Vietnam, lan Thailand, sing makili Sub-wilayah Mekong Raya (GMS).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar