Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Saint Lucia mengeti dibuka maneh pasar pariwisata Kanada

Saint Lucia mengeti dibuka maneh pasar pariwisata Kanada
Saint Lucia mengeti dibuka maneh pasar pariwisata Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan kaping pisanan menyang Saint Lucia bali sawise sangang wulan, sawise pamrentah Kanada mbatalake kabeh penerbangan menyang Meksiko lan Karibia ing Februari 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Canada mandheg layanan musim salju menyang Saint Lucia ing wulan Januari 2021 nalika gelombang ketiga pandemi Covid-19.
  • Ing taun 2019, Saint Lucia nampani luwih saka 40,000 pengunjung Kanada ing pulau kasebut.
  • Air Canada bakal mabur layanan nonstop saka Toronto menyang Saint Lucia seminggu seminggu saben dina Minggu, banjur nambah frekuensi dadi 2 mingguan penerbangan dina Jumuah & Minggu saka 31 Oktober.

Kanggo mengeti pambukaan maneh pasar Kanada, ing Otoritas Pariwisata Saint Lucia (SLTA), bareng karo para pemangku kepentingan pariwisata ana ing Bandara Internasional Hewanorra kanggo nampani penerbangan Air Canada Rouge (1878) dina Minggu, 3 Oktoberpasuryan Bali saka Air Canada menehi tandha pambukaan maneh pasar sumber internasional nomer papat Saint Lucia.

Air Canada mandheg layanan musim salju menyang Saint Lucia ing Januari 2021 sajrone gelombang kaping telu pandemi Covid-19. Penerbangan kaping pisanan menyang Saint Lucia bali sawise sangang wulan, sawise pamrentah Kanada mbatalake kabeh penerbangan menyang Meksiko lan Karibia ing Februari 2021.

Kanggo sambutan Air Canada, delegasi sing dipimpin Menteri Pariwisata Hon. Dr. Ernest Hilaire, kalebu Ketua Direksi -Thaddeus Antoine lan staf Otoritas Pariwisata Saint Lucia, Otoritas Pelabuhan Laut lan Laut Saint Lucia (SLASPA), lan Presiden Asosiasi Perhotelan lan Pariwisata Saint Lucia - Paul Collymore.

Penerbangan kasebut jam 2:00 sore lan ngasilake total 148 warga negara lan pengunjung sing bali menyang pulau kasebut. Plakat pengeling-eling diwenehake marang Kapten, Christopher Clarke, lan kru sing mudhun kanggo nyambut delegasi kasebut. Layanan bali Air Canada menyang Toronto (YYZ) budhal karo 51 penumpang lan nggampangake ekspor 2,545 pon produk segar menyang Kanada. 

Air Canada bakal mabur layanan nonstop saka Toronto (YYZ) menyang Saint Lucia (UVF) seminggu seminggu saben Minggu, banjur nambah frekuensi dadi (2) penerbangan mingguan Jum'at lan Minggu saka 31 Oktoberst. Jadwal musim salju kalebu (4) penerbangan mingguan nalika Natal, 25 Desemberth (Selasa, Rebo, Jumuah, lan Minggu. Saint Lucia uga bakal nampani Westjet lan Sunwing ing minggu ngarep.  

Ing taun 2019, Saint Lucia nampani luwih saka 40,000 pengunjung Kanada ing pulau kasebut. Ngelingi tujuan lan pasar Kanada sing beda-beda, Otoritas Pariwisata Saint Lucia bakal terus kampanye pemasaran sing kuat, target, lan hubungan masarakat ing pasar, nggawe luwih waspada babagan rute lan rute akses.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar