Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK USA Breaking News

Amarga watesan perjalanan AS luwih gampang, lelungan saka Inggris bakal munggah 10 yuta

Amarga watesan perjalanan AS luwih gampang, lelungan saka Inggris bakal munggah 10 yuta
Amarga watesan perjalanan AS luwih gampang, lelungan saka Inggris bakal munggah 10 yuta
ditulis dening Harry Johnson

Ing jajak pendapat anyar, 58% responden global ngandhakake manawa syarat karantina minangka pencegah perjalanan internasional sing paling gedhe, kanthi 55% maneh ujar manawa bakal dicegah dening larangan perjalanan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dolan maring para kanca lan sedulur (VFR) sing plancong bisa nuntut panjaluk ing tahap pamulihan plancongan langsung.
  • Plancongan VFR bakal nambah tarif majemuk taunan (CAGR) 24.8% ing antarane 2021 lan 2024.
  • Penerbangan UK-AS bakal nyengkuyung pamulihan lelungan ing antarane rong negara amarga permintaan penerbangan saya mundhak.

Pengumuman yen Watesan lelungan AS kanggo warga Inggris sing divaksinasi bakal santai wiwit awal November bakal ditemokake kanthi positif dening wong sing pengin kumpul maneh karo kulawarga lan kanca. Jumlah wong sing lelungan metu saka Inggris kanggo ngunjungi kanca lan sedulur (VFR) bakal munggah saka 10.6 yuta ing taun 2021 dadi 20.5 yuta ing taun 2024 - yaiku CAGR 24.8%. Iki mung warta apik kanggo turisme AS, sing bakal entuk bathi saka turis UK sing mlebu.

Plancongan VFR bisa uga nyebabake panjaluk mbesuk amarga larangan lelungan wiwit gampang lan panjaluk sing dibukak ora dikunci. Nyatane, VFR samesthine bakal mundhak kanthi luwih cepet tinimbang luang, sing ora umum amarga pre-COVID luang luwih akeh tinimbang panjaluk VFR. Fokus karo permintaan lelungan VFR bakal dadi langkah sing cerdas kanggo kalorone UK lan US maskapai, nalika para turis ing Inggris katon bisa nyambung maneh karo wong sing dikasihi sawise pisah pirang-pirang wulan.

Ing jajak pendapat anyar, 58% responden global ngandhakake manawa syarat karantina minangka pencegah perjalanan internasional sing paling gedhe, kanthi 55% maneh ujar manawa bakal dicegah dening larangan perjalanan.

Ragu-ragu tumrap plancongan bisa uga bakal owah kanthi nyuda watesan perjalanan lan sarat karantina. Wiwit awal November, divaksinasi lengkap UK wisatawan bakal bisa ngliwati syarat karantina lan ngadhepi watesan perjalanan sing luwih sithik nalika mlebu AS. Nanging, dheweke isih kudu menehi bukti asil tes negatif ora luwih saka telung dina sadurunge lelungan utawa bukti pemulihan saka COVID-19 sajrone telung wulan kepungkur.

Relaksasi iki cocog kanggo sing gelem plancongan ing luar negeri. Ing US wis suwe dadi tujuan populer kanggo turis Inggris lan analisis industri nuduhake yen US minangka tujuan internasional kaping lima sing paling populer ing taun 2019. Kanthi larangan nyuda, kemungkinan bakal ngeculake permintaan sing luwih gedhe lan menehi penghasilan sing dibutuhake kanggo perusahaan lelungan.

Penerbangan langsung uga bisa menehi penghasilan sing dibutuhake banget lan nambah frekuensi penerbangan.

UKmaskapai adhedhasar karo kuwat US jadwal penerbangan, kalebu British Airways lan Virgin Atlantic, wis nglaporake kenaikan permintaan penerbangan menyang AS. Penerbangan langsung bisa uga disenengi para lelungan amarga entuk pengalaman sing luwih aman tinimbang nyambung liwat hub.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar