SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Jet2 pesen 15 pesawat A321neo anyar

Jet2 pesen 15 pesawat A321neo anyar
Jet2 pesen 15 pesawat A321neo anyar
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat anyar bakal dikonfigurasi kanggo 232 kursi kanthi kabin Airspace sing nduweni cahya inovatif, produk lelenggahan anyar lan tong sampah bagasi overhead 60 persen luwih gedhe kanggo panyimpenan pribadi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pesenan anyar njupuk total order dening maskapai adhedhasar Leeds, Inggris, dadi 51 A321neos.
  • Kaloro pesenan pesawat kasebut nggambarake ekspansi armada Jet2.com sing ambisius lan nganyari rencana.
  • Pesawat anyar bakal diatur kanggo 232 kursi kanthi kabin Airspace sing nduweni cahya inovatif.

Jet2.com wis milih pesenan luwih akeh kanggo 15 A321neos sawise sing wiwitan yaiku 36 sing dilebokake ing wulan Agustus 2021. Jumlah orderan saka maskapai adhedhasar Leeds, Inggris, adhedhasar 51 A321neos. Kaloro pesenan kasebut nggambarake Jet2.comrencana ekspansi armada ambisius lan nganyari maneh. Pilihan mesin bakal digawe mengko.

New Jet2.com pesawat bakal diatur kanggo 232 kursi kanthi kabin Airspace sing nduweni cahya inovatif, produk lelenggahan anyar lan tong sampah bagasi overhead 60 persen luwih gedhe kanggo panyimpenan pribadi.

Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar, kalebu mesin generasi anyar lan Sharklets, sing nyuda 20 persen konsumsi bahan bakar per kursi. Kanthi jarak tambahan nganti 500 mil laut / 900 km. utawa rong ton muatan ekstra, A321neo bakal ngirim Jet2.com kanthi potensial penghasilan tambahan.

Ing pungkasan Agustus 2021, Kulawarga A320neo menang luwih saka 7,500 pesanan saka luwih saka 120 pelanggan ing saindenging jagad.

Jet2.com Winates, uga dikenal kanthi jeneng Jet2, yaiku maskapai penerbangan murah sing ditawakake penerbangan charter saka Inggris. Ing taun 2019, dadi maskapai penerbangan nomer telu nomer paling gedhe ing Inggris, sing ana ing mburi EasyJet lan British Airways.

Kulawarga Airbus A320neo minangka pangembangan kulawarga A320 maskapai penerbangan sempit sing diprodhuksi dening Airbus. Kulawarga A320neo adhedhasar A319, A320 lan A321 sadurunge, sing ganti jeneng dadi A320ceo, kanggo "opsi mesin saiki".

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar