SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Kanada nggawe vaksinasi wajib kanggo sektor transportasi

Kanada nggawe vaksinasi wajib kanggo sektor transportasi
Kanada nggawe vaksinasi wajib kanggo sektor transportasi
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit tanggal 30 Oktober 2021, para plancong sing mangkat saka bandara Kanada, lan para plancong ing kreta VIA Rail lan Rocky Mountaineer, kudu divaksinasi kanthi lengkap, kajaba sing winates banget.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kanada mbutuhake vaksinasi COVID-19 ing layanan publik federal lan sektor transportasi sing diatur kanthi federal.
  • Perdana Menteri, Justin Trudeau, lan Wakil Perdana Menteri, Chrystia Freeland, dina iki ngumumake rincian babagan rencana pamrentah sing mbutuhake vaksin COVID-19.
  • Pengusaha ing sektor transportasi udara, rel, lan laut sing diatur federasi kudu tundhuk 30 Oktober 2021.

Wiwit awal pandemi COVID-19, kita nggawe komitmen kanggo nglindhungi kesehatan lan safety kabeh wong Kanada. Pramila kita kerja keras kanggo nyedhiyakake vaksin sing aman lan efektif lan nyetel tahap supaya bisa nguntungake kabeh wong. Thanks kanggo jutaan wong Kanada sing nggulung lengane kanggo divaksinasi, lan saiki kanthi 82 persen warga Kanada sing divaksinasi rampung, Kanada minangka pimpinan global babagan vaksinasi COVID-19. Minangka perusahaan paling gedhe ing negara kasebut, Pamrentah Kanada bakal terus nindakake peran kepemimpinan kanggo nglindhungi keamanan papan kerja, komunitas, lan kabeh wong Kanada kanthi mesthekake manawa akeh sing bisa divaksinasi.

The Perdana Menteri, Justin Trudeau, lan Wakil Perdana Menteri, Chrystia Freeland, dina iki ngumumake rincian babagan rencana pamrentah sing dibutuhake Vaksinasi COVID-19 ing saindhenging layanan umum federal lan sektor transportasi sing diatur federally.

Miturut kabijakan anyar kasebut, pegawai negeri federal ing Administrasi Publik Inti, kalebu anggota Polisi Kanada sing Dipasang, bakal diwajibake konfirmasi status vaksinasi nganti 29 Oktober 2021. Sing ora gelem ngumumake status vaksinasi utawa kudu sacara lengkap vaksin bakal dilebokake ing cuti administrasi tanpa bayaran wiwit tanggal 15 November 2021.

Juragan ing udara sing diatur kanthi federal, sektor transportasi kereta api, lan laut kudu nganti 30 Oktober 2021, kanggo nggawe kabijakan vaksinasi sing njamin karyawan divaksinasi. Wiwit tanggal 30 Oktober 2021, para plancong sing mangkat saka bandara Kanada, lan para plancong ing kreta VIA Rail lan Rocky Mountaineer, kudu divaksinasi kanthi lengkap, kajaba sing winates banget. Pamrentah lagi kerja sama karo industri lan mitra utama kanggo nyedhiyakake syarat vaksin sing ketat kanggo kapal pesiar sadurunge diwiwiti maneh musim pelayaran 2022.

Perusahaan mahkota lan agensi kapisah dijaluk ngetrapake kabijakan vaksin sing nyuarakake syarat sing diumumake dina iki kanggo sisa layanan publik. Pimpinan Kepala Staf Pertahanan uga bakal menehi arahan sing mbutuhake vaksin kanggo Angkatan Bersenjata Kanada. Pamrentah bakal tetep kerja bareng karo perusahaan ing papan kerja sing diatur kanthi federal kanggo njamin vaksinasi diprioritasake kanggo para pekerja ing sektor kasebut.

Kanthi mbutuhake vaksinasi saka pegawai negeri federal, para turis, lan karyawan ing sektor transportasi sing diatur federal, Pamrentah Kanada bakal nyuda risiko COVID-19, nyegah wabah ing mangsa ngarep, lan luwih nglindhungi kesehatan warga Kanada. Vaksinasi tetep dadi prioritas kanggo pamrentah nalika kita ngupayakake pemulihan ekonomi sing kuat lan mbangun Kanada sing luwih aman lan sehat kanggo kabeh wong.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar